shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
https://el.wikipedia.org/wiki/ΦΚ_Ραπίντ_Βουκουρεστίου πράγματί γαμιετεμια χαρα ξες..ελληνικα,αγγλικα και θα το μαθεις και σουαχιλι
https://el.wikipedia.org/wiki/ΦΚ_Ραπίντ_Βουκουρεστίου πράγματί γαμιετεμια χαρα ξες..ελληνικα,αγγλικα και θα το μαθεις και σουαχιλι
πολυ δικα σου ατομα ...α έχω κι άλλους?
δεν φωνάζεις και τον Πάπα, το έχουν κάνει κάνοντας τον tag ,όταν θα μπει θα γελάει κι αυτός με την μαλακία που τους δέρνει!Κατσε να φωναξω τον κοντολαγνο να τα ξεκαθαρισουμε αυτα
Για σένα λένε να ξες πως έχεις κλώνο τη Νανά...Οποιος εχει μπει εστω και μια εβδομαδα εδω μεσα και διαβαζει οτι καποιοι θεωρουν κλωνο του αλπουλα τον κοντολαγνο, θα γελαει μεχρι θλαση πνευμονων
Σοβαρευτειτε λιγακι, βρειτε τουλαχιστον κατι που να μοιαζει καπως
γιαννης πινει γιαννης κερναει ...Κατσε να φωναξω τον κοντολαγνο να τα ξεκαθαρισουμε αυτα
Το παραξενο θα ηταν να μην το εχουν πειΓια σένα λένε να ξες πως έχεις κλώνο τη Νανά...
Μόνο βρε βλακάκο εδώ μέσα δεν έχω δικά μου άτομα και ούτε έχω κάνει κλώνο!πολυ δικα σου ατομα ...
στο ειπα οτι θελω να μαθω μου ειναι ευκολακι ...
Ruffian Clone Ripper ...
ο Αλεξουκος κανει τετοια πράγματαΓια σένα λένε να ξες πως έχεις κλώνο τη Νανά...
Δεν εχουν αποδειξειςο Αλεξουκος κανει τετοια πράγματα
ρε λεγε οτι θελεις τα γεγονοτα σε διαψευδουν ...Μόνο βρε βλακάκο εδώ μέσα δεν έχω δικά μου άτομα και ούτε έχω κάνει κλώνο!
Τώρα αν η ιδιοτητα του μπατσάκου,νταβατζακου του δεκαρικου,πήρε τέτοια ενημερωση πάω πάσο!
Πραγματικά δίνεις βάση στους 2 χαζούς του forum?Δεν εχουν αποδειξεις
νομιζεις ...Δεν εχουν αποδειξεις
και ποια ειναι τα γεγονότα?ρε λεγε οτι θελεις τα γεγονοτα σε διαψευδουν ...
Ruffian Clone Ripper ...
Γεια σου χαιιρετησματα ξέρεις εσυΜόνο βρε βλακάκο εδώ μέσα δεν έχω δικά μου άτομα και ούτε έχω κάνει κλώνο!
Τώρα αν η ιδιοτητα του μπατσάκου,νταβατζακου του δεκαρικου,πήρε τέτοια ενημερωση πάω πάσο!
όχιΓεια σου χαιιρετησματα ξέρεις εσυ
Δεν τους γνωριζω τους κυρίους. Εγω βλεπω οτι υπαρχει μια καταγγελια σε βαρος σου. Θα ερευνηθει.Πραγματικά δίνεις βάση στους 2 χαζούς του forum?
Πλακα πλακα η Νανά που χαθηκε?Δεν εχουν αποδειξεις
Δεν γνωριζω. Αν δω οτι αργει πολλες μερες να μπει θα την ρωτησωΠλακα πλακα η Νανά που χαθηκε?
Κουσουρι από τότε που η ΝΔ είχε γραφεία στη Συγγρού...ο Αλεξουκος κανει τετοια πράγματα