athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
ποιος;ποιον κλωνο εχει τώρα ?
πες να παμε να γλεντησουμε
ποιος;ποιον κλωνο εχει τώρα ?
πες να παμε να γλεντησουμε
στειλε μνμ βρε μαλακα πμ να καταλαβω και να ερθω για ενισχυση δεν καταλαβα
στειλε μνμ βρε μαλακα πμ να καταλαβω και να ερθω για ενισχυση δεν καταλαβα
Δηλαδή δεν έχιες γράψει ποτέ ότι βλέπεις τις ip μελών και βλεπεις αν ειναι ίδιες η όχι?μια και ο βλακας ο ροσκο ασχοληθηκε μαζι μου και επειδη οι περισοτεροι ξερετε τα πραγματικα μου στοιχεια και τι δουλεια κανω οποιος δεν τα ξερει ειναι στην διαθεση του να δει ποιος ειμαι ...σεριφη της δεκαρας επειδη εγω δουλευω η δουλευα στην ΕΥΠ βρες ρε ζωο πια εποχη ημουν ? απο τα ενσημα μου φαινεται αυτο ...μια ζωη ημουν στον ιδιωτικο τομεα εχοντας απο το 2001 δικη μου δουλεια ....αλλο βλακακο ip δεν μπορει να δει κανεις
βλακα σεριφη αν δεν αποδειξεις το νταβαντζης που υσχιρειζεσαι θα παμε στα δικαστηρια γιατι αυτο το αδικημα ειναι ποινικο .... περιμενω της μυνησεις απο τα υπολοιπα μελοι που τους προσεβαλα σε ποινικο η αστικο επιπεδο θα τους διευκολυνω δινοντας ολα τα στοιχεια μου
Δηλαδή δεν έχιες γράψει ποτέ ότι βλέπεις τις ip μελών και βλεπεις αν ειναι ίδιες η όχι?
Δηλαδή δεν έχεις αναφέρει ποτέ ΕΥΠ?
Τα υπόλοιπα με anon,zebu και ioannisdebu,τα βρήκαμε,τα διασταυρωσαμε και ξεβρακωθηκες!
Καθως γνωρίζουν καιγια ποιο λόγο ρώταγα!
Ξέρει ο zebu γιατι σε ρώτησα όπως και ο anon οτι έγραφα οτι δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ,όπως και ioannusdebu οτι με ειχες πεισει οτι κάτι παιζει και τον ψάρευα!
Απλά τα ξεφτιλικια σου ήταν πολλά!!!
Αυτό το σκέφτηκες πριν το γράψεις?
Να σε ρωτήσω πριν αρκετά χρόνια,εποχές mamba με Νικολ,Λίλιαν, Βαλέρια κ.α πολλες δεν είχε έρθει ποτέ στα αυτιά σου ή στα μάτια σου το προσωνύμιο που σου είχανε βγάλει "Νταβατζάκος του δεκάρικου"?
ποιος;
ειναι πολλοι εδω ποιος απο ολουςτυπε ο βλαμμενος ψυχακιας του σαη.ποιος αλλος;
θα εχει ενδιαφερον αποψε να ξεςαπ ολα εχει το νημα σημερα
το ότι το iq είναι χαμηλό το ήξερα,αλλά οτι σε έχουν αναφέρει ως νταρανβερτζη με ονοματα και εσύ γράφεις τέτοιες μαλακίες,με ξεπερνάει!ρε τρυπιε ...
αποφασισε με ποιο προφιλ θα γραφεις ...
δεν μπορω να σε φτασω ...το ότι το iq είναι χαμηλό το ήξερα,αλλά οτι σε έχουν αναφέρει ως νταρανβερτζη με ονοματα και εσύ γράφεις τέτοιες μαλακίες,με ξεπερνάει!
Απλά για να ξέρεις 16 χρόνια δεν έχω κάνει ποτέ κλώνο!
ειναι πολλοι εδω ποιος απο ολους
μην πεσεις στα ναρκωτικα ακομα , περιμενε να χειμωνιασει καλα
Αθηναιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άρχοντα του Σαη..............Βουλιαααααααααααααααααααααααααααααααααα
ελα ρε μαν που εισαι;Αθηναιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άρχοντα του Σαη..............
Αυτος 1-0ποιος ειναι ο κοκλωνης βρε μαλακα;
Τώρα σχολασα ρε τρελέ μου...ελα ρε μαν που εισαι;
α ρε Βουλια μονο νιπλης θα ζησει 100 χρονια αν δεν τον φανε λαχανο βεβαια τοκογλυφοι,συμμοριες κλπΤώρα σχολασα ρε τρελέ μου...
Αύριο δουλεύω γάμα τα....
Μαζεύω λεφτά σαν μυρμήγκι να παντρευτώ κάνα σιλικονατο τριπιστολο να μου τα γαμησει όλα...
ρε και εσυ κατι τετοια του λες του Μουνη ,αφου του αρέσει πιπα κωλο εμπλοκή γιατι του το χαλαςΑθηναιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άρχοντα του Σαη..............