ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.462
- Πόντοι
- 5.006
Ναιεβαλα αεκ
Ναιεβαλα αεκ
για κανε την αρχη να μας πεις και αν αξιζει το ξεκιναμεαυτο ειδα κατω σαν προτεινομενο
το εχει δει κανεις εχει σφαξιδι
https://www.netflix.com/gr/title/81011211
γαμας Αντρες τοσο ξέπεσες ,κριμα για σενα δεν εχει πατω το βαρελιΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΧΩ...τωρα που το θυμηθηκα θα σε γαμησω...εχεις εμβολιαστει;
πίνεις ενα και νομίζεις οτι έχεις 3 κεφάλιαΠίνεις ένα και κανείς κεφάλι για κανένα μηνα
λεγε εχεις εμβολιαστει;γαμας Αντρες τοσο ξέπεσες ,κριμα για σενα δεν εχει πατω το βαρελι
εσυ?λεγε εχεις εμβολιαστει;
εγω θα κανω τριτη δοση γαμιολα....κατι μου λεει οτι εισαι ανεμβολιαστο ψεκι...
τα γατιά τα έχεις εμβολιάσει ρε γαμιολη ?εγω θα κανω τριτη δοση γαμιολα....κατι μου λεει οτι εισαι ανεμβολιαστο ψεκι...
δείξε ρε μουνη το πιστοποιητικό εμβολιασμούεγω θα κανω τριτη δοση γαμιολα....κατι μου λεει οτι εισαι ανεμβολιαστο ψεκι...
μεχρι και για τυφο,χολερα,μικροβιο συριζα τα παντα ολατα γατιά τα έχεις εμβολιάσει ρε γαμιολη ?
τα γατιά τα έχεις εμβολιάσει ρε γαμιολη ?
για να μπορουν να τρωνε αφοβα μαζι σου απο τα σκουπιδια εμεχρι και για τυφο,χολερα,μικροβιο συριζα τα παντα ολα
δεν χρειαζεται οσοι με ξερουν το ξερουν..αν Δευτερα δεν κλεισεις να εμβολιαστεις τον ηπιεςδείξε ρε μουνη το πιστοποιητικό εμβολιασμού
Το έχει κάνει ρε μαζί και τα δύο τα κάναμε πάμε για το τρίτο το δεκεμβριοδείξε ρε μουνη το πιστοποιητικό εμβολιασμού
τοσο καιρο μιλαμε με ψεκι;θα τον γαμησω..Το έχει κάνει ρε μαζί και τα δύο τα κάναμε πάμε για το τρίτο το δεκεμβριο
εσυ ρε δεν εχεις παρενέργειες αυτος γιατι εχει ,μήπως κάνατε διαφορετικο ?Το έχει κάνει ρε μαζί και τα δύο τα κάναμε πάμε για το τρίτο το δεκεμβριο
περαστε εξω σας παρακαλωεσυ ρε δεν εχεις παρενέργειες αυτος γιατι εχει ,μήπως κάνατε διαφορετικο ?
Αυτός έκανε το Σπούτνικ και εγώ το κινέζικο.εσυ ρε δεν εχεις παρενέργειες αυτος γιατι εχει ,μήπως κάνατε διαφορετικο ?
τσακω μια extra δοση by sescoulasπεραστε εξω σας παρακαλω