Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.516
- Πόντοι
- 12.756
στο εξωτερικόεσυ εχεις το μουνακι το δικο σου..ποτε θα παντρευτεις;πιστευω θα κανεις δεξιωση της προκοπης γαμημενε
στο εξωτερικόεσυ εχεις το μουνακι το δικο σου..ποτε θα παντρευτεις;πιστευω θα κανεις δεξιωση της προκοπης γαμημενε
θα ερθω και στην Αλασκα να την κανεις μουνηστο εξωτερικό
δεν μιλαω με γαμηδιαρηδες που ΔΕΝ ερχονται και κοιτανε την ζωη να περνα απο το μπαλκονιποσα ευρω του έφαγες χθες??
δεν σου φτανουν τα λεφτα ουτε για εισιτηρια να πας στο Βενιζελος με το λεωφορείοθα ερθω και στην Αλασκα να την κανεις μουνη
απλα θα πληρωσεις τα παντα ολα..ΚΑΙ διαμονη μου σε πενταστερο ξενοδοχειοδεν σου φτανουν τα λεφτα ουτε για εισιτηρια
με facetime θα εισαι καλεσμενος , αλλα ουτε iphone δεν εχεις οποτε σορρυ τυπε , αλλα δεν θα μπορεις να συμμετεχεις
πρωτα θα μου κανεις δωρο ενα 10χιλιαρο και μετα θα δω αν σε καλεσωαπλα θα πληρωσεις τα παντα ολα..ΚΑΙ διαμονη μου σε πενταστερο ξενοδοχειο
Ολο στο τζαμπα φαι το μυαλο σουεσυ εχεις το μουνακι το δικο σου..ποτε θα παντρευτεις;πιστευω θα κανεις δεξιωση της προκοπης γαμημενε
οσα θες..απο το δικο σου φωτοτυπικο θα τα βγαλω σιγαπρωτα θα μου κανεις δωρο ενα 10χιλιαρο και μετα θα δω αν σε καλεσω
θα ειδοποιηθεις σε ποιον λογαριασμο να κανεις καταθεση
θα του παω δωρο ρε ανταξιο ενος νιπληΟλο στο τζαμπα φαι το μυαλο σου
2 πεντοχιλιαρα με τον Κολοκοτρωνη θα σου στειλειπρωτα θα μου κανεις δωρο ενα 10χιλιαρο και μετα θα δω αν σε καλεσω
θα ειδοποιηθεις σε ποιον λογαριασμο να κανεις καταθεση
ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑοσα θες..απο το δικο σου φωτοτυπικο θα τα βγαλω σιγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα του παω δωρο ρε ανταξιο ενος νιπλη
Ποια ειναι η φτερουπεθανε η φτερου...ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΕΝΘΕΙ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ
σε φακελο χερι με χερι και δεν θα φοραω δαχτυλιδια ουτε καν την βερα μου γιατι εισαι επικινδυνοςΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ
θα σου στειλει ταπερακι ρεαπλα θα πληρωσεις τα παντα ολα..ΚΑΙ διαμονη μου σε πενταστερο ξενοδοχειο
Τι λες τώρα, ρε Γαριδάκη. Να πάμε στην κηδεία.πεθανε η φτερου...ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΕΝΘΕΙ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ
Ε γιατι μας ξενερωνεις τωρα;Καλημέρα τι έχουμε μαν;
Έλα μαν πετάει το ιντερνετΕ γιατι μας ξενερωνεις τωρα;
Πάλι εγώ φταίω?Τι έκανα πάλι θειουλη?Ο κ. Κολλιαβούτας φταίει. Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός.
Γαμαει τυπε....Έλα μαν πετάει το ιντερνετ