athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
ερχεται η αρμαδα απο αυριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμαγε η ομελέτα φούρνου σαλάτα ταλαγανια zero και τώρα μιλφειγ
ερχεται η αρμαδα απο αυριο
Γαμαγε η ομελέτα φούρνου σαλάτα ταλαγανια zero και τώρα μιλφειγ
Αναμένω σχολιασμό Γκάρι Νέβιλ για τον τιτάνα Ολε,μετά το σημερινό ντέρμπιερχεται η αρμαδα απο αυριο
μετα το σημερινο εχει φυγει ηδηΑναμένω σχολιασμό Γκάρι Νέβιλ για τον τιτάνα Ολε,μετά το σημερινό ντέρμπι
#OleInμετα το σημερινο εχει φυγει ηδη
Τι τσιμπησες μάν;Αναμένω σχολιασμό Γκάρι Νέβιλ για τον τιτάνα Ολε,μετά το σημερινό ντέρμπι
Ρυζάκι με κοκκινιστό μόσχοΤι τσιμπησες μάν;
Εγώ γράψει μαν ομελέτα φούρνου σαλάτα ταλαγανια zero και τώρα μιλφειγΡυζάκι με κοκκινιστό μόσχο
Εσύ?
Μαν, παίζει ρολό χοιρινό γεμιστό το βράδυ.Εγώ γράψει μαν ομελέτα φούρνου σαλάτα ταλαγανια zero και τώρα μιλφειγ
Πάω για Μπουρμπουλινια πως τα λεςΝιπλης αφου ειδε τον τιτανικο με το κοριτσι του αγκαλια του εχει βαλει να δουν οι γεφυρες του Μαντισον στα καπακια...φουκαρα Νιπλακο
αυριο θα τιμωρησω Μπουξο αν και θα στεναχωρηθω στην Λεωφορο
πλανταξα με ρομαντικο νιπληΝιπλης αφου ειδε τον τιτανικο με το κοριτσι του αγκαλια του εχει βαλει να δουν οι γεφυρες του Μαντισον στα καπακια...φουκαρα Νιπλακο
θα τον γαμησω αν δε με καλεσει στον γαμο του και στην δεξιωση...θα εχει ολα τα καλουδια οχι σαν τον κλητηρα ραο που εκανε γλεντι στο Μοσχατο με ρετσινες κρασι της παρεας με το βρυσακι και αρνακι κατεψυγμενο Ν.Ζηλανδιας
πλανταξα με ρομαντικο νιπλη
ειχα παει γαμο ροαοπαο...πανω που ανοιξα 2η μπυρα μας εδοιωξε η πεθερα...γαματαθα τον γαμησω αν δε με καλεσει στον γαμο του και στην δεξιωση...θα εχει ολα τα καλουδια οχι σαν τον κλητηρα ραο που εκανε γλεντι στο Μοασχατο με ρετσινες κρασι της παρεας με το βρυσακι και αρνακι κατεψυγμενο Ν.Ζηλανδιας
Έλα δίπλα στο νήμα μας αδελφεειχα παει γαμο ροαοπαο...πανω που ανοιξα 2η μπυρα μας εδοιωξε η πεθερα...γαματα
στου νιπλη ομως θα γινει χαμος
τι μπουμπλικια πηρες;Έλα δίπλα στο νήμα μας αδελφε
Πατατάκια γαριδάκια φουντούνια δρακουλινια ποπ Κορν πιτσινιατι μπουμπλικια πηρες;
ειδη πατατακιων;Πατατάκια γαριδάκια φουντούνια δρακουλινια ποπ Κορν πιτσινια
Ρίγανη μπάρμπεκιου ξύδι αλάτι και ανάλαταειδη πατατακιων;
το moyni ο αθηναιος αδερφε μου εκανε αναφορα στα πολιτικα επειδη εβρισα τον μητσοτακη και μου εστειλε εξωδικο ο αντισθενης...Ρίγανη μπάρμπεκιου ξύδι αλάτι και ανάλατα