brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.915
- Πόντοι
- 2.606
Έδωσε ο κουβαρντας 7 ευρώ να πάρει εισητηριο στην 7 για την φιέστα και νομίζει θα κάτσει δίπλα στον Μαρινάκη και την πατουλεναΝα πας να γαμηθεις εσυ ρε πουστη
Έδωσε ο κουβαρντας 7 ευρώ να πάρει εισητηριο στην 7 για την φιέστα και νομίζει θα κάτσει δίπλα στον Μαρινάκη και την πατουλεναΝα πας να γαμηθεις εσυ ρε πουστη
στην τριπολη ημασταν διπλα....Έδωσε ο κουβαρντας 7 ευρώ να πάρει εισητηριο στην 7 για την φιέστα και νομίζει θα κάτσει δίπλα στον Μαρινάκη και την πατουλενα
Τι ομάδα είσαι τυπε δεν είπαμε για να ξέρουμε τι σιροπακι να σου δώσουμεΔεν ζητησα τιποτα, μου φαινεται οι γιατροι της κλινικης χρειαζονται τον δικο τους γιατρο.
Εμπαινες πατουλαινα?στην τριπολη ημασταν διπλα....
με τον μαρινακη, οχι με την πατουλενα
ρεζους αρνητικοΤι ομάδα είσαι τυπε δεν είπαμε για να ξέρουμε τι σιροπακι να σου δώσουμε![]()
ουτε ο καραπαπας δεν καθεται διπλα σου.στην τριπολη ημασταν διπλα....
με τον μαρινακη, οχι με την πατουλενα
θελει πολυ δουλεια για να μπεις στην μουμιαΕμπαινες πατουλαινα?
Κανόνισε να είσαι βαζελος θα πάρεις ενδοφλέβια κοκτέιλ μολότωφ μια δόση άστρα Ζενεκα 5 εμελ ουίσκι Ηλιούπολης 1 δόση καφέ απ' τα λιντ που παίρνει ο Αθηναίος και δεν θα σου ξανασηκωθεί ποτέρεζους αρνητικο
Ουτε ο Τακης τον θελει τον καραπαπα γιατι τρωει συνεχειαουτε ο καραπαπας δεν καθεται διπλα σου.![]()
![]()
![]()
Εχω να ασχοληθω καμια 10ετια αρα δεν εχει νοημα να πω τι ομαδα θεωρητικα υποστηριζω.Κανόνισε να είσαι βαζελος θα πάρεις ενδοφλέβια κοκτέιλ μολότωφ μια δόση άστρα Ζενεκα 5 εμελ ουίσκι Ηλιούπολης 1 δόση καφέ απ' τα λιντ που παίρνει ο Αθηναίος και δεν θα σου ξανασηκωθεί ποτέ
Την γλίτωσες τυπε το σιροπακι θα είναι το ξέπλυμα από τα μεσόγεια σε χάρτινο φλασκί με βρυσάκι που πάει ο νιπλης στην επίσκεψη της Κυριακής για φαι στο γείτοναΕχω να ασχοληθω καμια 10ετια αρα δεν εχει νοημα να πω τι ομαδα θεωρητικα υποστηριζω.
εσυ τι εισαι αυτος που καθεται διπλα στον τακη στις εκπομπες ?Την γλίτωσες τυπε το σιροπακι θα είναι το ξέπλυμα από τα μεσόγεια σε χάρτινο φλασκί με βρυσάκι που πάει ο νιπλης στην επίσκεψη της Κυριακής για φαι στο γείτονα
Εγώ είμαι αυτός που κυνηγάει τον Δημόπουλο με τον αθηναϊκό στο Καραϊσκάκη φωνάζοντας Νικόλα Νικόλα εσύ είσαι ο φονιάς και όχι ο Δημόπουλος ο παλιό πουσταραςεσυ τι εισαι αυτος που καθεται διπλα στον τακη στις εκπομπες ?![]()
Τι νέα από το Μαράκι θα τον μυρίσει τον κρίνο ;Δεν τα ξερω τοσο καλα τα οπαδικα εχω μεινει πισω.
Παντως ξερω οτι ο τακης αμα πετυχαινε καμια μουρη απο αλλες ομαδες, εκανε αβαβα.![]()
και εκανε και τον πεθαμενο σε κατι καδους στην Παλληνη...φυσικα πλεον μονο Πειραια παει για σιγουριαΔεν τα ξερω τοσο καλα τα οπαδικα εχω μεινει πισω.
Παντως ξερω οτι ο τακης αμα πετυχαινε καμια μουρη απο αλλες ομαδες, εκανε αβαβα.![]()
Κανω αξιομαχη προσπαθεια να το ξεχασω το μαρακι.Τι νέα από το Μαράκι θα τον μυρίσει τον κρίνο ;