shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ρε Μουνη εγω κανονίζω δουλεια να βγάλεις κανα ψιλο να ξεχρεωσηςτσακω φακο στον πατο
ρε Μουνη εγω κανονίζω δουλεια να βγάλεις κανα ψιλο να ξεχρεωσηςτσακω φακο στον πατο
μονο στην μιχαλου χρωσταει... απο την αλλη το ειπε και ο δαντηςρε Μουνη εγω κανονίζω δουλεια να βγάλεις κανα ψιλο να ξεχρεωσης
δεν χρωσταω εγωρε Μουνη εγω κανονίζω δουλεια να βγάλεις κανα ψιλο να ξεχρεωσης
ωραία ειναι τα όνειραδεν χρωσταω εγω
oταν κανω πλακα κανω πλακα οταν γραφω σοβαρα γραφω σοβαρα...ποτε δεν απλωνω το ποδαρι μου εκει που δεν φτανωωραία ειναι τα όνειρα
και φορας και 49 νουμερο παπουτσιoταν κανω πλακα κανω πλακα οταν γραφω σοβαρα γραφω σοβαρα...ποτε δεν απλωνω το ποδαρι μου εκει που δεν φτανω
οχι ρε πιο μικροκαι φορας και 49 νουμερο παπουτσι
το ΄΄παλκα' τι ειναι καινουγιο λεξιλόγιο made in Αθηναίοςoταν κανω πλακα κανω πλακα οταν γραφω σοβαρα γραφω σοβαρα...ποτε δεν απλωνω το ποδαρι μου εκει που δεν φτανω
το ΄΄παλκα' τι ειναι καινουγιο λεξιλόγιο made in Αθηναίοςoταν κανω πλακα κανω πλακα οταν γραφω σοβαρα γραφω σοβαρα...ποτε δεν απλωνω το ποδαρι μου εκει που δεν φτανω
Που τον θυμήθηκες αυτόν?εχει και ο πουσης τωρα που το λες το αγροτικο καλη προσθηκη ο πουσης οντως
το φαντασμα του περιπλαναται εδω καθε ημεραΠου τον θυμήθηκες αυτόν?
ο τασος οχι εγωΠου τον θυμήθηκες αυτόν?
τετοιοοχι ρε πιο μικρο
το ΄΄παλκα' τι ειναι καινουγιο λεξιλόγιο made in Αθηναίος
το ΄΄παλκα' τι ειναι καινουγιο λεξιλόγιο made in Αθηναίος
ξεκιναει ντεξτερ παλι και αλλη μια ενδιαφερουσα σειρα οι 4400...επισης βαλε the lost symbol Dan Brown εξαισια σειραο τασος οχι εγω
Αμάν ρε @TASSOS karipidisο τασος οχι εγω
Αυτός έχει φτιάξει περισσότερους κλώνους ή ο Ζαν?το φαντασμα του περιπλαναται εδω καθε ημερα
κοντρες κανουνΑυτός έχει φτιάξει περισσότερους κλώνους ή ο Ζαν?
Στη μαλακία?κοντρες κανουν
αυτο του νταν μπραουν ειναι στην ανταρκτικη που ελεγες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξεκιναει ντεξτερ παλι και αλλη μια ενδιαφερουσα σειρα οι 4400...επισης βαλε the lost symbol Dan Brown εξαισια σειρα
ε ναι στοχευουν ψηλα πανε για mister malakas worldΣτη μαλακία?