Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.824
- Πόντοι
- 12.756
δεν θελει τυπε , θελει το δικό της , ειναι απλος ανθρωποςτυπε δωσ της το τζιπ να κανει μουνι τους πεζους σημερα που βρεχει..
δεν θελει τυπε , θελει το δικό της , ειναι απλος ανθρωποςτυπε δωσ της το τζιπ να κανει μουνι τους πεζους σημερα που βρεχει..
μπραβο τυπε που βρηκες καλο κοριτσι...δεν θελει τυπε , θελει το δικό της , ειναι απλος ανθρωπος
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωαποκλειεται
θα ερθουμε με Τασουλη οταν μας ενημερωσει η κυρα οτι τα τιναξες
θα σε παω εγω με το τζιπ ξαπλα πισω που εχω και χώρο , θα σου κρεμασω και 2 δεντρακια αρωματικα απο τα αυτια για να μην μυρισει ψοφιμι η αμαξαρα μου , και ο Τασουλης θα παρει το σαξο
θα παμε λιμανακια , θα σε βαλουμε στην θεση του οδηγου , θα σου περασουμε την ζωνη , ενα τουβλο στο γκαζι και πρωτη καρφωμενη στο κιβωτιο
και θα φυγεις στο γκρεμο στα λιμανάκια σαν γνησιος καγκουρας
με τα λεφτα που θα μαζεψουμε απο εδω μεσα , ερανο δηλαδη , θα σου κανουμε ενα μικρο εκκλησακι στην στροφή επανω , σαν και αυτα που βαζουν στα τροχαία ατυχηματα
και θα εχει μέσα ενα καντηλι και ενα βουλγαρικο Τζοννυ , χωρις βαλβιδα
στα τετοια μου φιλε , θα τον επαιρναμπραβο τυπε που βρηκες καλο κοριτσι...
σκεψου να ειχες τωρα την παναγιωταρου...σοφέρ θα σου ζητουσε...
καλο κοριτσι φαινεται , ευαίσθητησιγα την μουρχιδω
σπασαρχιδω μου κανει εμενα και μουρμουρα με υφακι χωρις λογοκαλο κοριτσι φαινεται , ευαίσθητη
συμφωνω οτι αυτο βγαζει ,σπασαρχιδω μου κανει εμενα και μουρμουρα με υφακι χωρις λογο
καλο μουνι μεν αλλα για πουτσα και κατουρημα στα βυζια μονο
ισχυεισυμφωνω οτι αυτο βγαζει ,
αλλα να ξερεις η καθε μια αναλογα με ποιον εχει διπλα της βγαζει και το αναλογο attitude
εχεις δεις φανταζομαι γκομενες του κυκλου σου που τους ειχαν τους δικους τους σουζα , ηταν μεσα στην γκρίνια και στην μουρμουρα
και μετα τις πετυχες με καναν αλλο γκομενο που ηταν αυτη σουζα , πλενει μαγειρευει σιδερωνει κτλ
Οι γκομενες αναλογα τον "χωρο" που αφηνεις απλώνονται , ξυπνιες ειναι , προσπαθουν να επιβιωσουν , ειναι στην φυση τους
Μισθωτος και Μουνης τι περιμένειςΣιακος,Βασιλοπουλος,Σκλαβενιτης
εγω για πανω απο 1,80 την εκανα απο κοντα και καπου στα 60 κιλα μονδελο1,78 είσαι;
οχι ειχα πολυ δουλειαAθηναιε πηγες για τις γκοφρετες γλομπεαρχη
οχι ειχα πολυ δουλεια
ευτυχως σχολασα απο τις 1 το πρωι στην δουλεια