athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.819
- Πόντοι
- 12.756
μου λειπουν 2900 να τα κανω 3000...εσυ να συμπληρωσεις σε αυτο , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ
μου λειπουν 2900 να τα κανω 3000...εσυ να συμπληρωσεις σε αυτο , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ
Μπα, είναι θέμα χρόνου να τον στείλεις πακέτο έναν τέτοιο.Έναν τέτοιο θα τον ήθελα και θα τον πρόσεχα
βοηθησα την γυναικα να παει τα σκουπιδια...Μπα, είναι θέμα χρόνου να τον στείλεις πακέτο έναν τέτοιο.
Troll mode: OFF
Και ο μπραδερίνης πρωτευουσιάνος σαφώς και δεν είναι τέτοιος.
οχι και βοηθος ρε θειο....δευτερα,τεταρτη παρασκευη θα αναβεις εσυ της αλλες μερες εγω
επρεπε να πετάξει και εσενα μεσα στον καδοβοηθησα την γυναικα να παει τα σκουπιδια...
Για πες λεπτομέρειες...βοηθησα την γυναικα να παει τα σκουπιδια...
και που θα ξαναβρει ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ ξανα;επρεπε να πετάξει και εσενα μεσα στον καδο
Ε ναι,μόνο στα όνειρα υπάρχουν τέτοιοι.Μπα, είναι θέμα χρόνου να τον στείλεις πακέτο έναν τέτοιο.
Troll mode: OFF
Και ο μπραδερίνης πρωτευουσιάνος σαφώς και δεν είναι τέτοιος.
κουραση..2 σακκουλες 50 μετρα κουβαλησαΓια πες λεπτομέρειες...
θα την βρει την ακρη της και την τυχη της μολις εξαφανιστεις εσυ η μαυρογατα απο δίπλα τηςκαι που θα ξαναβρει ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ ξανα;
Troll mode: OFF (συνεχίζεται)βοηθησα την γυναικα να παει τα σκουπιδια...
γαμιολες γυναικες εχεις δικιο παντα βρισκουν την ακρη..σαν τις σαλαμανδρες ειναιθα την βρει την ακρη της και την τυχη της μολις εξαφανιστεις εσυ η μαυρογατα απο δίπλα της
Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που διαδίδουν ότι κάθεσαι...κουραση..2 σακκουλες 50 μετρα κουβαλησα
ετσι...εγω βοηθαω κοιτωντας και δινοντας κουραγιο και επιφωνηματα θαυμασμουTroll mode: OFF (συνεχίζεται)
Σαφώς και βοηθάμε τις συμβίες σε δουλειές της καθημερινότητας, είναι σα να το κάναμε ζώντας μόνοι μας σε ένα χώρο και ένδειξη σεβασμού στη "συγκάτοικό" μας. Απλά η βαλίτσα πολλές φορές ξεφεύγει και αν χαθούν οι ρόλοι, κλάφτα.
Μπαρόκ σπικινγκ
31/10/2021
Εντάξει θείο, μη σκας, έχει και ένα φάρο στη μπούκα στο μικρολίμανο.Θείο κινδυνεύουμε....
Η παράξενη ιστορία της εξαφάνισης των 3 φαροφυλάκων από τον απομονωμένο φάρο Έιλιαν Μορ -Ενας γρίφος 120 χρόνων - iefimerida.gr
Ένας φάρος στη μέση του ωκεανού, μια μυστηριώδης, άγρια καταιγίδα που καταγράφηκε στα ημερολόγια του φάρου αλλά σύμφωνα με τους μετεωρολόγους δεν συνέβη ποτέ, τρεις αγνοούμενοι άνδρες… Η εξαφάνιση των φαροφυλάκων από έναν κλειδωμένο φάρο, στις ερημικές Νήσους Φλάναν της Σκωτίας, το 1900, έρχεται...www.iefimerida.gr
Κάποια στιγμή θα σιχαθείς την εικόνα αν παραγίνει το κακό, θα σταματήσεις να τον βλέπεις σαν άντρα καρδιά μου.Ε ναι,μόνο στα όνειρα υπάρχουν τέτοιοι.
Πάντως αν υπάρχει, ας με δοκιμάσει. Έχω πολλή υπομονή.
Δε πιστεύω να δίνεις και γλυκάκι-κροκέτα για επιβράβευση??ετσι...εγω βοηθαω κοιτωντας και δινοντας κουραγιο και επιφωνηματα θαυμασμου
μην ξύνεις πληγες , διαβαζει και ο ΑθηναίοςΚάποια στιγμή θα σιχαθείς την εικόνα αν παραγίνει το κακό, θα σταματήσεις να τον βλέπεις σαν άντρα καρδιά μου.