anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.519
- Πόντοι
- 4.636
προχθες πετυχα τον αθηναιο να βγαινει απο εδω ...Εδώ εσύ κάνεις επισκέψεις σε κομμωτήριο και κάθεσαι στην καρέκλα μπροστά στον καθρέφτη.
προχθες πετυχα τον αθηναιο να βγαινει απο εδω ...Εδώ εσύ κάνεις επισκέψεις σε κομμωτήριο και κάθεσαι στην καρέκλα μπροστά στον καθρέφτη.
Λείπει και ο Νίπλης να κόψει καμιά επιταγή.Πήραν τον βασικό.
Αν δεν δουλεύουν πως θα πάρουν ποσοστά;
ειμαι ιδεολογος-μισθωτος
Έτσι πες μου, γι αυτό έβγαλε λάθος τα νούμερα. 9.643 είναι, με την έκπτωση πληρώνεις 8.650. Είπα κι εγώ...προχθες πετυχα τον αθηναιο να βγαινει απο εδω ...
να προσεχετε την ποτιζετε ...Έτσι πες μου, γι αυτό έβγαλε λάθος τα νούμερα. 9.643 είναι, με την έκπτωση πληρώνεις 8.650. Είπα κι εγώ...
Γάμησέ τα, δεν είναι καλά ο άνθρωπος, ανορεξίες έχει, τίποτα δεν έχει βάλει σχεδόν στο στόμα του απλά τσιμπάει.
Ας πήγαινες στην απομόνωση..Έχω έρθει για φαγητό με εθαιρια υπάρξει και κάθεται δίπλα μου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μιλούν πολύ δυνατά ,μου τα σπάσανε
Καλά κι εσύ μην είσαι στην τσίτα. Όταν κάποιος είναι αιθεροβάμων επιτρέπονται οι αναγραμματισμοί.
Δεν είχε άλλου τραπέζι όταν ήρθαμε .Ας πήγαινες στην απομόνωση..
Δυο τραπεζια είχε όλα και όλα;Δεν είχε άλλου τραπέζι όταν ήρθαμε .
Είναι γεμάτο το μαγαζί ρε δεν καταλαβαίνειςΔυο τραπεζια είχε όλα και όλα;
Ναι ρε λες να μην καταλαβαινω καυλαντα κάνω..δεν έλεγες στον Αθηναίο να το κανονισειΕίναι γεμάτο το μαγαζί ρε δεν καταλαβαίνεις
Θα ζηταγε προμήθειαΝαι ρε λες να μην καταλαβαινω καυλαντα κάνω..δεν έλεγες στον Αθηναίο να το κανονισει
Ο μουνιςΘα ζηταγε προμήθεια
Ευτυχως εγραψε σωστα το υπαρξει και δεν επαθε εγκεφαλικο ο Μπαμπινιωτης....
Είναι γεμάτο το μαγαζί ρε δεν καταλαβαίνεις