ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.890
- Πόντοι
- 5.006
Kουκια.Τραπέζωμα ακούω. Τι τρώμε;
Kουκια.Τραπέζωμα ακούω. Τι τρώμε;
Γαμάτα! Έρχομαι.Kουκια.
Γαμάτα! Έρχομαι.
Θα γίνει μαν μην στεναχωριεσαιΡε γαμω την τύχη μου την μαύρη πότε θα φάμε όλοι μαζί ρεέέεεεεεεεεεεεεεεε?
έχεις ερωτικές επαφές με μέλη του forum και απογοητεύεσαι?Υποτονικό το νήμα τελευταία...ή κάνετε πολύ σεξ ή πέσατε σε χειμερία νάρκη. Ελπίζω το πρώτο, να μην απογοητεύομαι από τα μέλη του σάιτ
Μαντώ είμαστε κουρασμένοι γιατί δουλεύουμε πολύ να φτιαξουμε την προίκα μας γιατί χωρίς λεφτά γάμησε τα..Υποτονικό το νήμα τελευταία...ή κάνετε πολύ σεξ ή πέσατε σχειμερία νάρκη. Ελπίζω το πρώτο, να μην απογοητεύομαι από τα μέλη του σάιτ
Από τα μέλη που έχω επαφή όχι, καμία απογοήτευση. Με το χέρι στην καρδιάέχεις ερωτικές επαφές με μέλη του forum και απογοητεύεσαι?
είπα και εγώ!Από τα μέλη που έχω επαφή όχι, καμία απογοήτευση. Με το χέρι στην καρδιά
Ναι, η προίκα είναι η συλλογή από τα σχόλια στο σάιτ. Κάτσε να δω τις καταθέσεις σου αν σε εγκρίνωΜαντώ είμαστε κουρασμένοι γιατί δουλεύουμε πολύ να φτιαξουμε την προίκα μας γιατί χωρίς λεφτά γάμησε τα..
Όσο για σεξ άστο...Φτωχεια καταραμενη..
Όπως τα λες είναι ?είπα και εγώ!
Στο bou δεν θα βρεις υποτονικούς, μαλακοτσούτσουνους!
Αυτοί είναι αλλού...στον έξω κόσμο!
τι τσιμπισες γουμαν?Υποτονικό το νήμα τελευταία...ή κάνετε πολύ σεξ ή πέσατε σε χειμερία νάρκη. Ελπίζω το πρώτο, να μην απογοητεύομαι από τα μέλη του σάιτ
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?τι τσιμπισες γουμαν?
φαγητο καλε....μην παει στο πονηρο ο νους σουΣε τι ακριβώς αναφέρεσαι?
Ήταν πριν τις 6, δε θυμάμαι τώρα. Πάντως, ο,τι έφτιαξα με τα χεράκια μου.φαγητο καλε....μην παει στο πονηρο ο νους σου
το λες και για καλησπερα στο παρων νημα
γεια στα χερια σου....Ήταν πριν τις 6, δε θυμάμαι τώρα. Πάντως, ο,τι έφτιαξα με τα χεράκια μου.
γεια στα χερια σου....
καλησπερα ειμαι ο τρουμπακης...τι τσιμπισες μαν?