celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Θα ακολουθησει σκληρη προπονηση πριν κατεβω στους αγωνεςΧαλαρώσαμε πολύ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
Θα ακολουθησει σκληρη προπονηση πριν κατεβω στους αγωνεςΧαλαρώσαμε πολύ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
Πότε είναι?Θα ακολουθησει σκληρη προπονηση πριν κατεβω στους αγωνες
Δεν εχω ιδεα,αλλα πρεπει παντα να ειμαι σε ετοιμοτηταΠότε είναι?
και Ντραγκετα σε νησια,Ιταλιες,δαχτυλιδια διαδιοχης κλπακριβως μεχρι και υποτιθέμενους μισθωτούς που έχουν σαξο ,χιαομι κινητο ,διακοπές 1 μηνά ,να τρώνε μπριζόλες μοσχαρίσιες και να πηγαίνουν για καφέ cofee bery
Πηρανε τηλεφωνο απο τον Εφκα χθες στην κλινικη και ρωτησαν αν εισαι καλα.128 ωρες εργασιας μονο αυτη την εβδομαδα ειπσνκαι Ντραγκετα σε νησια,Ιταλιες,δαχτυλιδια διαδιοχης κλπ
με καταιγιδα,αερα,αγιαζι,υγρασια εγω εκει στον αγωναΠηρανε τηλεφωνο απο τον Εφκα χθες στην κλινικη και ρωτησαν αν εισαι καλα.128 ωρες εργασιας μονο αυτη την εβδομαδα ειπσν
Τι ip εχεις?Πανω απο 67με καταιγιδα,αερα,αγιαζι,υγρασια εγω εκει στον αγωνα
νομιζω οχι...Τι ip εχεις?Πανω απο 67
Δεν εισαι γουοτερπρουφ?Πως αντεχεις μεσα σε τοση βροχηνομιζω οχι...
Να μην ξεκουραστει λίγο κάποιος, αμέσως γκρίνια...Πηρανε τηλεφωνο απο τον Εφκα χθες στην κλινικη και ρωτησαν αν εισαι καλα.128 ωρες εργασιας μονο αυτη την εβδομαδα ειπσν
ΜΟΥ ΘΕΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ η υγρασιαΔεν εισαι γουοτερπρουφ?Πως αντεχεις μεσα σε τοση βροχη
ΦεραριΜάγκες καλησπέρα.
Καιρό έχουμε να τα πούμε.
Το κορίτσι ή το ferrari ???
Ποιο κοριτσι και φεραρι εννοεις?Την χιονισμενη βουνοκορφη που καλυπτει ολο το πλανο χαζευουμεΜάγκες καλησπέρα.
Καιρό έχουμε να τα πούμε.
Το κορίτσι ή το ferrari ???
Είναι από το κλιματιστικό το καλοκαίρι...ΜΟΥ ΘΕΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ η υγρασια
Μην δειχνεις οτι εισαι μισθωτος,δεν ειναι κι ο Νιπλης να σου κανει μαθημα."Τα εχουμε χορτασει αυτα"επρεπε να πεις "αλλα δεν θα ειχα θεμα να καβαλησω και τα 2"Φεραρι
Που?Ποιο κοριτσι και φεραρι εννοεις?Την χιονισμενη βουνοκορφη που καλυπτει ολο το πλανο χαζευουμε
Φεραρι
εχω και πολλη δουλεια στην κλινικη οι κατατρελοι ειναι πιο πολλοι απο τους γνωστικουςΕίναι από το κλιματιστικό το καλοκαίρι...
Να μείνεις στο νήμα για να ζεσταίνεσαι.
Η διεύθυνση θα φροντίσει για όλα...
α την θελω και με ολα τα παρελκομενα πληρωμεναΈχει πολλά έξοδα το Φεράρι ...
Και άμα το τρακάρεις ... θα λεγες δεν έπαιρνα το κορίτσι καλύτερα ...
Αυτός και αν είναι σοβαρός λόγος για να μην βγαίνει κανείς έξω...εχω και πολλη δουλεια στην κλινικη οι κατατρελοι ειναι πιο πολλοι απο τους γνωστικους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α την θελω και με ολα τα παρελκομενα πληρωμενα