athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.307
- Πόντοι
- 12.756
πουρο,μονοποικιλιακος και τσουρεκοφρυγανιες ιδανικο...Buenos dias.
Κάτι μικρό για τον καφέ.
πουρο,μονοποικιλιακος και τσουρεκοφρυγανιες ιδανικο...Buenos dias.
Κάτι μικρό για τον καφέ.
εσύ μαν που ήσουν χαμένος κατασκήνωση;
Μια φωτο από τσουρεκοφρυγανιες έχουμε;πουρο,μονοποικιλιακος και τσουρεκοφρυγανιες ιδανικο...
δεν εχω θα μου φερει ο Αγιος την αλλη βδομαδαΜια φωτο από τσουρεκοφρυγανιες έχουμε;
Το Κατρινάδικο έχει ψοφήσει τις τελευταίες μέρες.κλασσικα μαλλον στο κατριναδικο το εφαγε
υπερχειλισε σαλια και εμετο?Το Κατρινάδικο έχει ψοφήσει τις τελευταίες μέρες.
Απ' όλα είχε και σάλια και μέλια και γλυκοπατάτες γιαχνί στο φούρνο με λουκάνικα και εκλέρ ό,τι μπορείς να φανταστείς.υπερχειλισε σαλια και εμετο?
μαλισταΑπ' όλα είχε και σάλια και μέλια και γλυκοπατάτες γιαχνί στο φούρνο με λουκάνικα και εκλέρ ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Βασικά γιατί μετεξελίχθηκε σε trollάδικο και κακώς δεν του άλλαξαν το όνομα.
Για τους εμετούς είναι αλήθεια ότι είχε συμμετοχή ο Trovas.
Για τα σάλια όλοι οι υπόλοιποι (εμού συμπεριλαμβανομένου).
Του Trova είναι πρόσφατο (από σένα το έμαθα).μαλιστα
κατα τα αλλα μπραμπ νιπλ ραγκναρ τροβας και δεν ξερω και ποιον ξεχναω εφαγαν μπαν εκει για σπαμ
Για να ανακατευτείς με μουνόψειρες πρέπει να συναντηθείς και με κανένα μουνί Άγιε.?
Όποιος ανακατεύεται με μουνόψειρες, στο τέλος κολλάει κι αυτός.
γιαυτο εχουμε ξυρισμενα κοντρα τα παπαρια παντα?
Όποιος ανακατεύεται με μουνόψειρες, στο τέλος κολλάει κι αυτός.
οι χειροτερες ειναι οι ψειρες σωματοςγιαυτο εχουμε ξυρισμενα κοντρα τα παπαρια παντα
Εχεις κολλησει μικρός στο σχολείο;οι χειροτερες ειναι οι ψειρες σωματος
δεν εχω εμπειρια μεχρι τωρα ευτυχωςοι χειροτερες ειναι οι ψειρες σωματος
Γάμησε ταειχει κολλησει πριν χρονια γνωστος μου απο καφετερια...πηγε φαρμακειο του εξηγησε τι και πως και του εδωσε μια μαλακια να κανει μπανιο...ταλαιπωρηθηκε καμμια δεκαρια μερες
εντελως λεμε ειχε φρικαρει..ειχαν παει σε ολο του το σωμα εκτος κεφαλι και παπαρια..Γάμησε τα
Ναι μπέρδεμα.τι ώρα στόλο θα είσαι να πάρω τα 4 ευρώ;εντελως λεμε ειχε φρικαρει..ειχαν παει σε ολο του το σωμα εκτος κεφαλι και παπαρια..
ρε αλητη τι 4 ευρω;Ναι μπέρδεμα.τι ώρα στόλο θα είσαι να πάρω τα 4 ευρώ;