Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ζει αυτος ο μονοχνοτος ρε η τον εφαγαν τιποτα τζιχαδες?
πως μιλας ετσι :undecided-old: ακου μονοχνωτος :confused: δεν υπαρχει πιο κοινωνικο ατομο φαντασου ολος κοσμος μολις τον βλεπει τον φτυνουν (οχι για το ματι)και τον χαιρετανε με ανοιχτα τα 5 δαχτυλα :) οποτε λαθος εκανες συναγωνιστη πολυ αγαπητος ο γκλομπεαρχης

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τι λεει Αθηναιε,θα κανεις κανενα μεροκαματο αυτο το μηνα ή το πας σερι μεχρι τα Χρισουγεννα:think::confused::confused::confused:
αν εννοεις τα χριστουγενα του 22 σιγουρα θα δουλεψει ενα πληρες μεροκκαματο μιας ωρας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.307
Πόντοι
12.756
βρηκε ακρη η γυναικα με την εφορια...Παρασκευη παω με τρια χαρτια και ξεμπερδευω :happy:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.884
Πόντοι
6.056
Θα εχει κολυβα στο μενου σημερα?Αν ειναι να κατσω:confused::confused::confused:
its-time-to-eat-garfield.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ωραία ξυπνήσατε σήμερα! Γαμήδης, μουνής, γαμιόλης ο άλλος, ο καριόλιδης λείπει. :grin:

Φαντάσου μια στιγμή μιαν ολονύχτια παρέλαση Να σχίζει όλη την Εγνατία οδό Και αντί για ονόματα Διαιρέσεις σε σώματα Να ΄ναι συντεταγμένη με αυτό τον τρόπο: Τα μουνιά καπέλα, οι πάρε τ΄ αρχίδια μου Οι την Παναχαϊκή μου και τα χεζοβολιά Να ακολουθούν τα παινεμένα μουνόπανα Του κώλου τα εννιάμερα κι οι γάμησέ τα Ακόμα πιο μπροστά να είναι οι μαλακοκάβληδες Οι φτωχομπινέδες κι οι πουτάνας γιοι Με τύμπανα πιο κει οι ηρωικοί κλαπαρχίδηδες Τα μαλακιστήρια κι οι κλασομπανιέρες.

του ξέφυγαν οι προβοσκιδολάγνοι ?

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.371
Πόντοι
456

Φαντάσου μια στιγμή μιαν ολονύχτια παρέλαση Να σχίζει όλη την Εγνατία οδό Και αντί για ονόματα Διαιρέσεις σε σώματα Να ΄ναι συντεταγμένη με αυτό τον τρόπο: Τα μουνιά καπέλα, οι πάρε τ΄ αρχίδια μου Οι την Παναχαϊκή μου και τα χεζοβολιά Να ακολουθούν τα παινεμένα μουνόπανα Του κώλου τα εννιάμερα κι οι γάμησέ τα Ακόμα πιο μπροστά να είναι οι μαλακοκάβληδες Οι φτωχομπινέδες κι οι πουτάνας γιοι Με τύμπανα πιο κει οι ηρωικοί κλαπαρχίδηδες Τα μαλακιστήρια κι οι κλασομπανιέρες.

του ξέφυγαν οι προβοσκιδολάγνοι ?
Ξεχάσατε τους μινάρες συνάδελφε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom