The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Αυτά...Λέει ότι είχατε δουκειες και τρέχατε για τη κλινική..
Αυτά...Λέει ότι είχατε δουκειες και τρέχατε για τη κλινική..
Χμ,ψαχτηκες καλα ρε μαν?Τσεπες κοιταξες καλα?Μηπως λειπει κατι?Κινητο ολα στη θεση τουςΕνταξει καφεδες στη φωτο ειδα 2 οποτε ξανοιχτηκε αρκεταΜου έδωσε ένα ευρώ και πλήρωσε ένα καφέ στα δύο στο Πλαστικο και ένα νερό στη μέση.
Τον άλλο τον πήρε για το σπίτι ο μουνιςΧμ,ψαχτηκες καλα ρε μαν?Τσεπες κοιταξες καλα?Μηπως λειπει κατι?Κινητο ολα στη θεση τουςΕνταξει καφεδες στη φωτο ειδα 2 οποτε ξανοιχτηκε αρκετα
Κοίταξε ψες με μακρικοτσανο σκληρό αγκίστρι..Δεν με ενημέρωσε κάποιος...
Κοίταξε ψες με μακρικοτσανο σκληρό αγκίστρι..
ΧΑ ΧΑ χαχχχχχχ.με κολπάδα για χταπόδια για αυτό λέω μακρικοτσανο.Από έξω; Ή από βάρκα.
Καλά έκανες, το σάιτ φθίνειΈρχονται στιγμές που πρέπει να λείπουν τα κακέκτυπα και να λάμπουν ανενόχλητα τα διαμάντια στην μεταξωτή βιτρίνα τους
Μπορείς να τον βρεις??Πιο καλά δουλεύουν οι φαπες και τα καντήλια
Στάνταρ θα σε βρει ο ίδιος κάποτε ενόχλησε μοντ και του είπε ξέρω ότι πουλάς κλώνους πόσα θες... Και του απαντά ο μοντ βλαμμένος είσαι ΧΑ ΧΑ χαΜπορείς να τον βρεις??
Του έχω κλώνο του 2011 τον Μάρτιο.. Με 540 μηνύματα και 12 κριτικές.
Πωλείται 200€
Ωραία... Θα ανεβάσω την τιμή.Στάνταρ θα σε βρει ο ίδιος κάποτε ενόχλησε μοντ και του είπε ξέρω ότι πουλάς κλώνους πόσα θες... Και του απαντά ο μοντ βλαμμένος είσαι ΧΑ ΧΑ χα
Όλα τα ξέρεις. Μετά έλεγες εμένα κουτσομπολη που σε είχα ρωτήσει για την Αντριάνα. (Που το έβγαλες ντελάλη παντού μετά, λες και ρώτησα κάτι κακό)Στάνταρ θα σε βρει ο ίδιος κάποτε ενόχλησε μοντ και του είπε ξέρω ότι πουλάς κλώνους πόσα θες... Και του απαντά ο μοντ βλαμμένος είσαι ΧΑ ΧΑ χα
Κερατουκλη γιατί σε λένε λιονταρακο????Όλα τα ξέρεις. Μετά έλεγες εμένα κουτσομπολη που σε είχα ρωτήσει για την Αντριάνα. (Που το έβγαλες ντελάλη παντού μετά, λες και ρώτησα κάτι κακό)
κουβαρντάς ο Αθηναιος ,και θέλει και αστακομακαροναδες θα πάρει της κεραίες απο το κεφαλή του αστακού για σουβενίρΜου έδωσε ένα ευρώ και πλήρωσε ένα καφέ στα δύο στο Πλαστικο και ένα νερό στη μέση.
Κερατουκλη γιατί σε λένε λιονταρακο????
Εμένα αποκαλέσεις χαζό???? Δεν σου μίλησα ασχημα
Εννοείτε και στο έχω ξαναπεί μπορώ να βγάλω και εσένα στην βίζιτα απλός περνώ πολλαΤι να σου πω, ο καθένας γράφει ο,τι θέλει. Κι εγώ μπορώ να γράψω ελεύθερα ότι είσαι προμοτορας της Έλενας.
Άσχετο, θέλω να σχολιάσω την παρακάτω ευγενική απάντηση σου.
Ποιος ξέρει τι έχει ειπωθεί "πίσω από τις κάμερες" και είσαι με το σεις και με το σας μπροστά του.
Λογικό να παίρνεις πολλά, αφού είσαι νυχθημερόν στα θρεντ των κοριτσιών!Εννοείτε και στο έχω ξαναπεί μπορώ να βγάλω και εσένα στην βίζιτα απλός περνώ πολλα
Με εσένα τι θα γίνει??? θα σου ανοίξω και νημαΛογικό να παίρνεις πολλά, αφού είσαι νυχθημερόν στα θρεντ των κοριτσιών!
Χαλάλι τα λεφτά που ζητάς
Καλή ιδέα πάντως να έχετε και μια "μεταφυσική" επιλογή διαθέσιμη στο γραφείο σας.Με εσένα τι θα γίνει??? θα σου ανοίξω και νημα