Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.719
- Πόντοι
- 28.246
Ο Αθηναίος είπε. Την επόμενη θα παω για καφέ με τον Αθηναίο.ο θείος τζίμυς
Ο Αθηναίος είπε. Την επόμενη θα παω για καφέ με τον Αθηναίο.ο θείος τζίμυς
σκέτο καφέ, ξεροσφύρι?Ο Αθηναίος είπε. Την επόμενη θα παω για καφέ με τον Αθηναίο.
Αντέχει στο φαί; Αλλιώς δεν αξίζει...σκέτο καφέ, ξεροσφύρι?
Με χταποδακι και καλαμαράκιασκέτο καφέ, ξεροσφύρι?
αμα ειναι λογιστρια την εγω...... αν ειναι αντρας θα στειλω τον μακαριτηγαμω τους λογιστες και γαμω τα παντα τους
Φίλε, τώρα που πήρες φόρα, γάμα και το taxisnet, ααδε, mydata, θα σου ήμουν υπόχρεος.γαμω τους λογιστες και γαμω τα παντα τους
τον εφκα και το ικα ξεχασεςΦίλε, τώρα που πήρες φόρα, γάμα και το taxisnet, ααδε, mydata, θα σου ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ.
To ίδιο πράγμα είναι ΕΦΚΑ=νεα ονομασία του ΙΚΑτον εφκα και το ικα ξεχασες
Πάρτον τηλέφωνο να τσακιστεί να την διεκπεραιώσει.ρε σεις κατι που υποτιθεται ειχε φτιαξει ο λογιστης μου για την μητερα μου την συγχωρεμενη παπαρια και μου εσκασε χαρτι απο εφορια το ειδα σημερα και πρεπει να τρεχω σρην Α Αθηνων γαμω τι σπιτι τους
δεν το σηκωνει θα τον παρω Δευτερα τον μουνοπαναΠάρτον τηλέφωνο να τσακιστεί να την διεκπεραιώσει.
Ακου θα τρέχεις εσύ για δουλειά που έπρεπε να κάνει ο άλλος .
Εκτος εαν δεν του έδωκες το δεκάρικο που του χρωστούσες
Για πε λογιστές είμαστε ρεδεν το σηκωνει θα τον παρω Δευτερα τον μουνοπανα
Στείλτου μήνυμα και γράψε ...δεν το σηκωνει θα τον παρω Δευτερα τον μουνοπανα
τον εχω πληρωσειΣτείλτου μήνυμα και γράψε ...
Αγαπητέ κ.λογιστά εκείνο το χρωστούμενο δεκαρικάκι θα το λάβεις την Δευτέρα εάν και εφόσον τελειώσεις την εργασία που ανέλαβες αλλιώς θα λάβεις τα αρχίδια του καράμπελα.....
εκκαθαριση φορολογικης δηλωσης κλπ ενω τα ειχα δωσει στον λογιστη να τα στειλει ολαΓια πε λογιστές είμαστε ρε
Ναι γάμα τον ορμά του..τον εχω πληρωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εκκαθαριση φορολογικης δηλωσης κλπ ενω τα ειχα δωσει στον λογιστη να τα στειλει ολα
Δουλευει και το "αδερφε""παλικαρι" οχι φιλαρακι