troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.858
- Πόντοι
- 5.506
θα φαει εναν χαιρετισμο οταν μπειειδικα Σεσκουλας....μιλαμε για Ντραγκετιαρη-μουνη
θα φαει εναν χαιρετισμο οταν μπειειδικα Σεσκουλας....μιλαμε για Ντραγκετιαρη-μουνη
Ποιον μού θυμίζει????απλος οταν ερχεται ο λογ/σμος παντα τυχαινει και χτυπαει το τηλεφωνο και φευγει και μας λεει πληρωστε εσεις και τα βρισκουμε την αλλη φορα
Οχι άρχοντα καμία σχέση πλάκα κάνωΠοιον μού θυμίζει????
Εντοπίσεις κάτι να μπω καί νά γίνει πανηγύρι.Οχι άρχοντα καμία σχέση πλάκα κάνω
Εννοείτε γιατί από ότι βλέπω οι χαζοί λιγόστεψαν και πάντα ένας Ντούσκο είναι πολυτιμοςΕντοπίσεις κάτι να μπω καί νά γίνει πανηγύρι.
Τον βλέπω πίσω από κουρτίνα βλέπει αλλά δεν τολμάει να κινηθεί.Εννοείτε γιατί από ότι βλέπω οι χαζοί λιγόστεψαν και πάντα ένας Ντούσκο είναι πολυτιμος
Ξέρει ότι έχεις στήσει παραγάδιΤον βλέπω πίσω από κουρτίνα βλέπει αλλά δεν τολμάει να κινηθεί.
Τον περιμένει.Λουμπάρα.Ξέρει ότι έχεις στήσει παραγάδι
Θα στα δωκει ο γουρλοματης σε ρεπο.....εχω δουλεψει τουλαχιστον 259 ωρες αυτην την εβδομαδα....
Εάν θεαθεί στείλε μου πμ.Ξέρει ότι έχεις στήσει παραγάδι
Χαχαχα, πλάκα κάνεις έτσι όλοι μέρα κάθετε ο Αθηναίος σε κάνα καφενείο θα τόν βρεις .μπραβο ρε ξεκουρασου λιγο...
ραβιολια , πίτσες , ριζότο , πανακότα , σπαγγέτι , εσπρέσοειδικα Σεσκουλας....μιλαμε για Ντραγκετιαρη-μουνη
εχω προβληματιστεί και εγώ Κουμπάρε ,η έλλειψη τέτοιον τύπων ειναι θέμα!Εννοείτε γιατί από ότι βλέπω οι χαζοί λιγόστεψαν και πάντα ένας Ντούσκο είναι πολυτιμος
σε πρόλαβα ,δεν χρειάζεται να εισαι ονλινε παρε χαιρετούραθα φαει εναν χαιρετισμο οταν μπει
Ναι μέχρι και αύριο από βδομάδα Στόλο..Γλομπεαρχη εισαι παλι
καφεεεεΝαι μέχρι και αύριο από βδομάδα Στόλο..