celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.855
- Πόντοι
- 6.056
Ασε μην βρεθουμε μπλεγμενοι πουθενα,θες να μας τρεχουν σαν τους αλλους στην Μπου.Γαδα?δεν ξερω για ποιον προκειται χαιρετα και εσυ τζαμπα ειναι
Ασε μην βρεθουμε μπλεγμενοι πουθενα,θες να μας τρεχουν σαν τους αλλους στην Μπου.Γαδα?δεν ξερω για ποιον προκειται χαιρετα και εσυ τζαμπα ειναι
Πρωην ασθενης της κλινικης ή δεν τον ξερωΗ θεραπεία του κ Μονσελα ήταν ολιστική.
Σορυ ρε αλάνι μου καλό όλους τους έπιανε το καλησπέρα.παμε απο την αρχη λοιπον γεια σου καλέ μου φιλαράκι celebre..Eμας δεν μας χαιρετας Κουτα
Eιπες στα καλα παιδια και λεω εμας δεν μας θυμηθηκεΣορυ ρε αλάνι μου καλό όλους τους έπιανε το καλησπέρα.παμε απο την αρχη λοιπον γεια σου καλέ μου φιλαράκι celebre..
ηπιες κανα καφε σημερα?Eιπες στα καλα παιδια και λεω εμας δεν μας θυμηθηκε
4 ως τωρα(2 διπλους ελληνικους,1 φραπε και 1 φρεντο εσπρεσσο τωρα)ηπιες κανα καφε σημερα?
απο μαονι το θες?4 ως τωρα(2 διπλους ελληνικους,1 φραπε και 1 φρεντο εσπρεσσο τωρα)
ΓΙατι αμα βαλεις οξια θα το δω για να σου κανω παραπονααπο μαονι το θες?
κοντρα πλακε σκετοΓΙατι αμα βαλεις οξια θα το δω για να σου κανω παραπονα
Δε βαριεσαι,να το κλεισω τωρα?Θα εχω καποια εκπτωσηκοντρα πλακε σκετο
θα στο κανει δωρο η κλινικηΔε βαριεσαι,να το κλεισω τωρα?Θα εχω καποια εκπτωση
Όχι καλέ τον πατσά ζήλεψα όχι τα καράβια τα οποία τα σέρνουν μουνιά άλλωστε.ειστε εφοπλιστής?
Τα χάπια σε παρακαλώ.Έλα μ'έψαχνες?
Είναι γατονι σε αυτά ο Μάρκος...Δεν ηξερα οτι υπηρχαν σπιτικες πουτανες...σαν τη σπιτικη σπανακοπιτα ενα πραγμα.
ειμαι κομμάτια πολυ κουρασμένος ,και εσυ κοπροσκύλιαζεςΚαλησπεριζω ολο το νημα και χαιρετιζω ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΟΝΣΕΛΑ
ΦυσικάΚαλό θα είναι όποιος κατέχει τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία να κάνει ένα σεμινάριο και στους υπόλοιπους.