The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Δεν είστε αναγκασμένος να απαντάτε στους ασθενείς.
Μόνο στους θεράποντες ιατρούς και στο διοικητικό προσωπικό.
Δεν είστε αναγκασμένος να απαντάτε στους ασθενείς.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιός είναι ποιός ακόμαΔεν είστε αναγκασμένος να απαντάτε στους ασθενείς.
η λεξη νταρντανα μου θυμισε μια παλαι ποτε γειτονισσα μου. εκεινη λοιπον ηταν σχεδον 1.90 και θυμιζε τον Σρεκ αλλα σε ανθρωπινη μορφη.Για να αισθάνεται βολικά![]()
Ε αμα ηθελε δεν απανταγε.
Να σε ρωτησω εσενα η wineme τι σου ειναι ?
Κατσε ρε και εγω μερος του φορουμ ειμαι γιατι να μην μου μιλαει ο ανθρωπος.Δεν είστε αναγκασμένος να απαντάτε στους ασθενείς.
α μα πειτε το ετσι φιλτατε. και εγω φανταστηκα διασταυρωση αρκουδας και σχορτσιανιτη.Εντάξει ίσως ερμηνεύεις το νταρντάνα λίγο διαφορετικά, δεν εννοώ χοντρή
Καλως δικαιωμα σας να μην θελετε να απαντησετε.Ταγάρι.
Ευχαριστούμε που μοιρατήκατε μαζί μας αυτή την εντελώς άχρηστη πληροφορία ,η λεξη νταρντανα μου θυμισε μια παλαι ποτε γειτονισσα μου. εκεινη λοιπον ηταν σχεδον 1.90 και θυμιζε τον Σρεκ αλλα σε ανθρωπινη μορφη.
Εν τελει εφερε στον κοσμο ενα παιδακι με τον , πλεον, αντρα της, για τον οποιο πιστευα πως ηταν γκευ.
Ε, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο.η λεξη νταρντανα μου θυμισε μια παλαι ποτε γειτονισσα μου. εκεινη λοιπον ηταν σχεδον 1.90 και θυμιζε τον Σρεκ αλλα σε ανθρωπινη μορφη.
Εν τελει εφερε στον κοσμο ενα παιδακι με τον , πλεον, αντρα της, για τον οποιο πιστευα πως ηταν γκευ.
καθε γυναικα εχει δικαιωμα στο να ριξει μια χυλοπιτα και μετα να κρατησει και μουτρα γιατι το φλερτ δεν ηταν καλοΚατσε ρε και εγω μερος του φορουμ ειμαι γιατι να μην μου μιλαει ο ανθρωπος.
Πες στη wineme να μην μου κραταει μουτρα, εγω εφαγα τη χυλοπιτα εγω επρεπε να κραταω.![]()
Σιγουρα οχι, ο κυριος Αθηναιος ειναι γνωστος μετρ του ερωταΕ, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο.
Μήπως ονομάζεται Αθηναίος ο συγκεκριμένος κύριος;
Δεν φταιω εγω, ειμαι old school του φλερτ απο κοντα.καθε γυναικα εχει δικαιωμα στο να ριξει μια χυλοπιτα και μετα να κρατησει και μουτρα γιατι το φλερτ δεν ηταν καλο
παρακαλω.Ευχαριστούμε που μοιρατήκατε μαζί μας αυτή την εντελώς άχρηστη πληροφορία ,![]()
Σας απάντησα ειλικρινέστατα.Καλως δικαιωμα σας να μην θελετε να απαντησετε.
Χαχα , πες της οτι θα της εκανα καλυτερο φλερτ γιατι ειναι ωραια κοπελα, αλλα δεν το εχω με το διαδυκτιακο.Σας απάντησα ειλικρινέστατα.
Μου έχει γίνει ταγάρι, όπως και ο κ. Καβαλοκαλαμόγερος.![]()
Δεν φταιω εγω, ειμαι old school του φλερτ απο κοντα.
Εχεις καποιο δικιο παντως.
δεν την γνωριζω την κυριαΑς πούμε νταρντάνικος κώλος είναι ο κώλος της κυρίας Καλοκαιρινή Πέτρα
Θα σου ελεγα τιποτα για τις γυναικες αλλα αστο να παει στο καλο.Ειναι λογικο μια γυναικα να εχει νευρα μετα απο μια χυλοπιτα, περα απο τον λογο που προανεφερα, μπορει να ειναι επειδη καποιος δεν επεμεινε αρκετα, επειδη δεν της εδειξε οτι την θελει η επειδη δεν ηταν ο τυπος που η ιδια ηθελε. Και φυσικα υπαρχουν και αλλοι λογοι.
Αμολάνε εδώ μέσα τους νέους ανεκπαίδευτουςδεν την γνωριζω την κυρια
Χαχα , πες της οτι θα της εκανα καλυτερο φλερτ γιατι ειναι ωραια κοπελα, αλλα δεν το εχω με το διαδυκτιακο.