ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.469
- Πόντοι
- 5.006
Α οκ σόρρυ.Oχι ρε μαν,τα μπερδεψαμε.Τον eraser λεω
Α οκ σόρρυ.Oχι ρε μαν,τα μπερδεψαμε.Τον eraser λεω
κουβαρντάς ο ΑθηναιοςΜου είχε δώσει τα 5.
καλο μηνα στους νεους,υπερλαμπρους,υπερπετυχημενους,υπερμοντελους και υπερπλουσιους του νηματος τουτου...οι υπολοιποι πλεμπαιοι εισθε,στην ψαθα θα πεθανετε ειτε σας πω καλο μηνα ειτε οχι
επινικιος καφες....
Ναιεπινικιος καφες....
εγω θα παρω και τον γατουλη μαζι ποιος θα φαει τα ψαροκοκαλαεγω,Αντζελο,Αγιος,Τασουλης και εσυ ποτε θες να παμε απο την αλλη Τριτη και μετα;
Τι λέει μουχριτσα;καλημερες καλο μηνα
δεν ξερω ακομα σε λιγο θα μαθω αν εχει γαμησι σημερα η οχιΤι λέει μουχριτσα;
σημερα θα πεσει με το μετρο η κανονισε θα ερθουν επισκεψεις αγορασα κατι να κερασω αλλα ελεος πια κανε της παραλαβεςδεν ξερω ακομα σε λιγο θα μαθω αν εχει γαμησι σημερα η οχι
?καλημερες καλο μηνα
?εγω θα παρω και τον γατουλη μαζι ποιος θα φαει τα ψαροκοκαλα
Εμείς της μεσσαίας τάξης που ανήκουμε?καλο μηνα στους νεους,υπερλαμπρους,υπερπετυχημενους,υπερμοντελους και υπερπλουσιους του νηματος τουτου...οι υπολοιποι πλεμπαιοι εισθε,στην ψαθα θα πεθανετε ειτε σας πω καλο μηνα ειτε οχι
μεσσαια ταξη...κατοικια πανορμου(περασμενα μεγαλεια δηλαδη)...στις κλινικες γυρνατε...σχεσεις με αγια μποτιλια εχετε..για ψαθα πατε σουμπιτος εκτος και αν σας περιμαζεψει κανα υπερπλουσιο ανηψι να σας περιθαλψει...αλλα αυτα τα ανηψια συνηθως ειναι μουνηδες και τους τα τρωνε τα μοντελα και τα σουπερκαρς...Εμείς της μεσσαίας τάξης που ανήκουμε?
Whiskas να πάρεις που δεν πειράζει το εντερακι μου
σημερα θα πεσει με το μετρο η κανονισε θα ερθουν επισκεψεις αγορασα κατι να κερασω αλλα ελεος πια κανε της παραλαβες