The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.767
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα.
Καλημερα άγιε μουΚαλημέρα.
Τι έπαθες μάν;
ολα καλα αντζελε βροχα καφεδουμπα τσιγαρο αγχος στο κοκκινο αυπνια...τα κλασσικα μια τεταρτηΤι έπαθες μάν;
παλι ξενυχτησες με το ψυχακι;ολα καλα αντζελε βροχα καφεδουμπα τσιγαρο αγχος στο κοκκινο αυπνια...τα κλασσικα μια τεταρτη
οχι απο μονος μου αυτη τη φοραπαλι ξενυχτησες με το ψυχακι;
Δεν απαντάω, είμαι ένα φάντασμα
Καλημέρα είναι δυνατόν σε αυτήν την άσκηση να υπάρξουν θύματα????Λήξη ασκήσεως πνιγμού.
Είχαμε απόλυτη επιτυχία.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Παρακαλώ για την ταχεία απόσυρση των πτωμάτων από την πισίνα την μεταφορά τους στο νεκροτομείο.
Ευχαριστώ
καλημερα αρχοντα υπαρχουν και τα βαριδια που πανε πατο σφαιραΚαλημέρα είναι δυνατόν σε αυτήν την άσκηση να υπάρξουν θύματα????
Έλα, έγραψα καλό λόγο για σενα σε άλλο θρεντ, για να μην λες
Έλα, έγραψα καλό λόγο για σενα σε άλλο θρεντ, για να μην λες
Βαρίδια????καλημερα αρχοντα υπαρχουν και τα βαριδια που πανε πατο σφαιρα
γεια σου φιλε μου δεν χαιρετησες ομως και τις αδερφεςΚαλη σας μέρα αδέρφια συναγωνιστές.
Ποιες αδερφές?μόνο αδέρφια σερνικα εδώ δεν έχει αδερφές Τασσαρε.Λες να κάνω λαθος??Άντε καλημέρα αν έχουμε και σε αυτές λοιπόν.Βασικα καλημέρα σε όλο τον κόσμο.γεια σου φιλε μου δεν χαιρετησες ομως και τις αδερφες
στον λογω ομως φιλε ειναι αρσενικα???Ποιες αδερφές?μόνο αδέρφια σερνικα εδώ δεν έχει αδερφές Τασσαρε.Λες να κάνω λαθος??Άντε καλημέρα αν έχουμε και σε αυτές λοιπόν.Βασικα καλημέρα σε όλο τον κόσμο.
Τι να πω ρε Τασσαρε δεν ξέρω.Το μόνο που ξέρω είναι ότι από τότε που έγινα μέλος εδώ στο μπου η ζωή μου καλυτερέψε και πήρε τον ανήφορο.Ο ΝΙΠΛΑΚΟΣ είχε μεγάλο δίκιο τελικά.Εδω είναι η ζωή εδώ είναι η αλήθεια.στον λογω ομως φιλε ειναι αρσενικα???