ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
εδώ κέντρο τυπε;Αυριο...σημερα εφημερευω μπας και στραβωθει κανενα αρουρι.
εδώ κέντρο τυπε;Αυριο...σημερα εφημερευω μπας και στραβωθει κανενα αρουρι.
On call σπιτακι μου....εδώ κέντρο τυπε;
Αγριεψε Μαν η καμήλα πείνασε;On call σπιτακι μου....
Κινειται συνεχως για να μην την πετυχει καμμια μηνυση και τρεχει ΓΑΔΑ....Αγριεψε Μαν η καμήλα πείνασε;
Κινειται συνεχως για να μην την πετυχει καμμια μηνυση και τρεχει ΓΑΔΑ....
γιατι ειναι μαζοχας φιλε και ηρθε να τον βρισω
κουραδας εισαι για την ακριβεια κουραδομαγκας
Σου ριξανε μπανακι τυπε;παλιοmoynhdes...2 μερες μπουντρουμι περασα και εσεις εδω καυλαντιζετε
καλησπερα αρχοντα εδω γυρω τριγυρναει
Καλησπέρα σας κύριοι... Ο Μάνος του 204 φάνηκε??
οχι ρε τυπε....παραδωθηκα στην ασφαλεια Πειραια γιατι ο μπαρμπαβρωμομουνος εχει πολλα στοιχεια για ολους μας που θα σαπισουμε στην φυλακηΣου ριξανε μπανακι τυπε;
Τυπε παρε τον Αλεξη τον Χοντρολαγνο για δικηγορο....εγγυημενα ισοβια και οριακα θα γλυτωνεις την ηλεκτρικη καρεκλα.οχι ρε τυπε....παραδωθηκα στην ασφαλεια Πειραια γιατι ο μπαρμπαβρωμομουνος εχει πολλα στοιχεια για ολους μας που θα σαπισουμε στην φυλακη
αλλα δεν ηρθε ο moynhs και με αφησανε
το ακουωΤυπε παρε τον Αλεξη τον Χοντρολαγνο για δικηγορο....εγγυημενα ισοβια και οριακα θα γλυτωνεις την ηλεκτρικη καρεκλα.
τι στοιχεια εχει ηλιθιου η απλης 9vοχι ρε τυπε....παραδωθηκα στην ασφαλεια Πειραια γιατι ο μπαρμπαβρωμομουνος εχει πολλα στοιχεια για ολους μας που θα σαπισουμε στην φυλακη
αλλα δεν ηρθε ο moynhs και με αφησανε
καλα αμα παει ολα τα τυπωμενα ποστ στην ασφαλεια δυσκολα θα ξαναδουμε το φως του ηλιου
καλα αμα παει ολα τα τυπωμενα ποστ στην ασφαλεια δυσκολα θα ξαναδουμε το φως του ηλιου
Εγώ αδελφέ σε Ψαχνα παντού με τους μουνηδεεπαλιοmoynhdes...2 μερες μπουντρουμι περασα και εσεις εδω καυλαντιζετε
τοξεραΕγώ αδελφέ σε Ψαχνα παντού με τους μουνηδεε