The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Μόλις συμπληρώθηκε το κακάσχημος στο τρίπτυχο βρωμιάρης, κλέφτης σκατόγερος.Αυτος ειναι πιο ομορφος
Μόλις συμπληρώθηκε το κακάσχημος στο τρίπτυχο βρωμιάρης, κλέφτης σκατόγερος.Αυτος ειναι πιο ομορφος
Ναι, ξεχασαμε ομως το βασικοτερο: Μικροτσουτσουνος.Μόλις συμπληρώθηκε το κακάσχημος στο τρίπτυχο βρωμιάρης, κλέφτης σκατόγερος.
Α, και παιδεραστης.Ναι, ξεχασαμε ομως το βασικοτερο: Μικροτσουτσουνος.
Αυτά εξυπακούονται.Α, και παιδεραστης.
Κατα τα αλλα δεν με εβρισε και δεν ασχοληθηκε μαζι μου ποτε.Αυτά εξυπακούονται.
Όχι ρε σεις!!!Κατα τα αλλα δεν με εβρισε και δεν ασχοληθηκε μαζι μου ποτε.
Το ατομο ειναι βαρεμενο, ισως να μην ασχολουμασταν καθολου μαζι του, να του καναμε καλο.Όχι ρε σεις!!!
Κάνει αυτός τέτοια πράγματα;;;
Αφού βλέπετε ότι ούτε με εμένα ασχολείται. Και παρόλο που τον ενοχλώ συνεχώς, δεν με έχει παραθέσει ποτέ.
Μόνο καμιά διακοσαριά φορές, και αυτό επειδή έτσι έπρεπε.
Εγώ θα ρωτούσα ποιος δεν είναι, για να τον αφήσουμε στην ηρεμία του...Ποιος ειναι βαρεμενος, ποιος να μην ασχοληθει και γιατι του οφείλουμε καλο;
δεν ειδες τι εγινε χθες στις πολιτικες εξελιξεις; Πρωτη φορα που ξεκατινιαστικα στο σαη, με ενα μουνοπανο που με εβρισε κλεφτη και παιδεραστη.Ποιος ειναι βαρεμενος, ποιος να μην ασχοληθει και γιατι του οφείλουμε καλο;
Δεν παρακολουθω τα πολιτικα.δεν ειδες τι εγινε χθες στις πολιτικες εξελιξεις; Πρωτη φορα που ξεκατινιαστικα στο σαη, με ενα μουνοπανο που με εβρισε κλεφτη και παιδεραστη.
Την καλησπέρα μου σε όλους από έναν γνήσιο ηττημένο!
πολυ νωρις κοιμούνται ολοι ,γεροι ανθρωποι τι να περιμένεις
παρε γαλα χωρις λακτοζη εσυ μην τυχον και εισαι αλλεργικος
εγω περνω της canon to 545 XLπολύ καλό μελάνι, βγάζει πολλές σελίδες