ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Τίποτα δουλειά γραφείο κούραση καφέ κρουασάν κτλΤι λέει μαν;
Τίποτα δουλειά γραφείο κούραση καφέ κρουασάν κτλΤι λέει μαν;
και 2 μπριζολες χοιρινεςΤίποτα δουλειά γραφείο κούραση καφέ κρουασάν κτλ
Βάλε μπρος εσύ τα μπουτακια να ψηνονταικαι 2 μπριζολες χοιρινες
το μικρο λογικο παει σετΜικρό λάιτ
το μικρο λογικο παει σετ
εκανες παραλαβες της τροφες για τα γατακια???καυλαντα φουλ βλεπω
και οχι μονο...για σκυλακια,πουλακια κλπεκανες παραλαβες της τροφες για τα γατακια???
και της λακ και τα τζελ ...μην παω με αδεια χεριακαι οχι μονο...για σκυλακια,πουλακια κλπ
τι να λεει τσακο μια πρωινη ,μεσημεριανή ,και βραδύνει να κλείσει άμορφα η ήμεραΤι λέει μαν;
δωσε λιγο και στο δικο σου πουλάκι να μεγαλώσεικαι οχι μονο...για σκυλακια,πουλακια κλπ
οσο πας και πιο πρωι ξυπνας κουμπαρουλη... κοντευει δυοτι να λεει τσακο μια πρωινη ,μεσημεριανή ,και βραδύνει να κλείσει άμορφα η ήμερα
δες ρε ενα ποστ ποιο πανωοσο πας και πιο πρωι ξυπνας κουμπαρουλη... κοντευει δυο
ασε ρε το παραμυθι σε εμανα αυτα πες τα στο αθηναιο και στον πακμαν μονο αν ριχνουν κανονιες θα ξυπναγεςδες ρε ενα ποστ ποιο πανω
αληθεια απο της 8.30 με ξύπνησαν εχουν βαλει και ανακοίνωση απο χθες οτι θα φταίξουν τον δρομο ,εχω κατι νευρα επρεπε να παω να κοιμηθώ σε χοτελασε ρε το παραμυθι σε εμανα αυτα πες τα στο αθηναιο και στον πακμαν μονο αν ριχνουν κανονιες θα ξυπναγες
γαμησε τα το χειροτερο οταν κοιμασαι να σε ξυπναει θορυβοςαληθεια απο της 8.30 με ξύπνησαν εχουν βαλει και ανακοίνωση απο χθες οτι θα φταίξουν τον δρομο ,εχω κατι νευρα επρεπε να παω να κοιμηθώ σε χοτελ
Μουφα τυπε,ο Ατενεζος το σκαρωσε για σπασιμο,θα δεις θα κανουν κανενα μηνα να ξεμπερδεψουναληθεια απο της 8.30 με ξύπνησαν εχουν βαλει και ανακοίνωση απο χθες οτι θα φταίξουν τον δρομο ,εχω κατι νευρα επρεπε να παω να κοιμηθώ σε χοτελ