ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.569
- Πόντοι
- 5.006
Έλα μορφή μουσταλευριά έφαγες τις κρεμουλες σου και τα αγγούρια σουπροτιμαει τα ωμα ειναι πιο υγιεινα
Έλα μορφή μουσταλευριά έφαγες τις κρεμουλες σου και τα αγγούρια σουπροτιμαει τα ωμα ειναι πιο υγιεινα
τσακω σαντυγουλα παραγωγης μου με αγνο βουτυρο Κερκυρας
με πλήγωσες δεν θα φαω μεσημεριανοτσακω σαντυγουλα παραγωγης μου με αγνο βουτυρο Κερκυρας
τι λιτοδιαιτο θα φας;με πλήγωσες δεν θα φαω μεσημεριανο
τιπουτας νιώθω προδομένος το στομάχι μου δεν κατεβάζει τιπουταςτι λιτοδιαιτο θα φας;
σε ποιον τα πουλας αυτα παμφαγε νησιωτη;τιπουτας νιώθω προδομένος το στομάχι μου δεν κατεβάζει τιπουτας
τιπουτας νιώθω προδομένος το στομάχι μου δεν κατεβάζει τιπουτας
οχι και παμφάγος προσεχω να διατηρούμε πολύ καλά , θα παμε εξω για φαγητό σήμερα δεν εχει μαγείρεμασε ποιον τα πουλας αυτα παμφαγε νησιωτη;
Έχει κλείσει τραπέζι ο καρελακιας,μέχρι να πάμε το πολύ πολύ να φάει και τις καρέκλες .οχι και παμφάγος προσεχω να διατηρούμε πολύ καλά , θα παμε εξω για φαγητό σήμερα δεν εχει μαγείρεμα
πολυ φοβάμαι οτι η σερβιτόροι μολις τον δουνε φεύγουνΈχει κλείσει τραπέζι ο καρελακιας,μέχρι να πάμε το πολύ πολύ να φάει και τις καρέκλες .
βαλτα πακετο και στειλτα στον πακμαν ..τρωει τα παντα κουμπαρετιπουτας νιώθω προδομένος το στομάχι μου δεν κατεβάζει τιπουτας
ο Σεσκουλακος αισθανεται προδομενος και θα τσακισει κανα κιλο αρνιβαλτα πακετο και στειλτα στον πακμαν ..τρωει τα παντα κουμπαρε
τραπεζομαντηλο δεν εχει ..το εφαγες για ορεκτικοΕδώ είσαι μάν διαιτιτικα
σημερα σκεφτομουν τον συγχωρεμενοτραπεζομαντηλο δεν εχει ..το εφαγες για ορεκτικο
τα γαμαω ειδικα τους χοχλιους εκ Κρητηςεχω επιθύμησα σαλιγκάρια κοκκινιστά ,ποιος τα τρώει?
δεν θα κανεις ερωτησεις θα λες πακμαν εχω σαλιγκαρια ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΜΕεχω επιθύμησα σαλιγκάρια κοκκινιστά ,ποιος τα τρώει?
Για τις γκοφρετες ρεσημερα σκεφτομουν τον συγχωρεμενο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα γαμαω ειδικα τους χοχλιους εκ Κρητης
ΨΟΦΗΣΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΠΟΛΥ εμεινε με τις τουλουμπεςσημερα σκεφτομουν τον συγχωρεμενο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα γαμαω ειδικα τους χοχλιους εκ Κρητης