ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.687
- Πόντοι
- 5.006
Όλο το ιατρικό δυναμικό ψάχνει ψάχνει ψάχνει.... Άκρη δεν βρίσκει...Γεια σε όλη την παρέα!
Στο μεταξύ για αυτό το νήμα τίποτα...ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
Εκανε πουστια ο νηματοθετης και αντι για κορωνοιο εγραψε covid19...νομιζουν οτι ειναι κανενα καινουριο χαπι βιαγκρα.Στο μεταξύ για αυτό το νήμα τίποτα...
Τσάρκες και Covid-19 - bourdela.com forum
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές λόγο του ότι εδώ και καιρό τα έχω χαλάσει μια που τα είχα η αποχή μου από το άθλημα μετρά αρκετό καιρό έχω μείνει στο τι επικρατούσε στην προ Covid εποχή, ως εκ τούτου λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω σας για το επικρατεί τώρα στα στούντιο μασάζ κλπ δηλαδή γίνετε...www.bourdela.com
τσακο μια σουπερ καλησπερακαλησπερες
επιστροφές καταστροφέςμε χαρα ειδα επεστρεψε παλι Τροβαδουρος
Δόκτορ Ατενεζο τι κάνει ο Δοκτορ Νιπλης;;; Δεν θα ξαναμπεί να γελάσουμε λίγο;;; ??με χαρα ειδα επεστρεψε παλι Τροβαδουρος
φιλε μου εχει ακομα μπαν αλλα και να του το βγαλουν δυσκολα πλεον να μπει ετσι μου ειπεΔόκτορ Ατενεζο τι κάνει ο Δοκτορ Νιπλης;;; Δεν θα ξαναμπεί να γελάσουμε λίγο;;; ??
Μετέχει σε ερευνητικό πρόγραμμα μεταμόσχευσης εγκεφάλου στο Χαλβάρντ Γιουνιβέρσιτυ οφ Φάρσαλα.Δόκτορ Ατενεζο τι κάνει ο Δοκτορ Νιπλης;;; Δεν θα ξαναμπεί να γελάσουμε λίγο;;; ??
Και δε θα είναι ποτέ ο ίδιος, ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.Μετέχει σε ερευνητικό πρόγραμμα μεταμόσχευσης εγκεφάλου στο Χαλβάρντ Γιουνιβέρσιτυ οφ Φάρσαλα.
Θα καθυστερήσει λίγο να επανέλθει.
Αλήθεια ακόμη μπαν;;;;;;φιλε μου εχει ακομα μπαν αλλα και να του το βγαλουν δυσκολα πλεον να μπει ετσι μου ειπε
Και δε θα είναι ποτέ ο ίδιος, ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
ηδη συμβαινειΑλήθεια ακόμη μπαν;;;;;;
καλά εντάξει έχει χαθεί η μπάλα μου φαίνεται εδώ μέσα…
μου φαίνεται θα αραιώνουμε όλοι σιγά σιγά…
Μετέχει σε ερευνητικό πρόγραμμα μεταμόσχευσης εγκεφάλου στο Χαλβάρντ Γιουνιβέρσιτυ οφ Φάρσαλα.
Θα καθυστερήσει λίγο να επανέλθει.
Φοβάμαι οτι θα μπει και δε θ αρχίσει τα μπινελίκια στο μισθωτό, ΦΟΒΑΜΑΙ.Μια Χαρούλα θα είναι όπως πάντα.
Μπορεί από Nipple Lover να γίνει Grover LoverΚαι δε θα είναι ποτέ ο ίδιος, ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
Φοβάμαι οτι θα μπει και δε θ αρχίσει τα μπινελίκια στο μισθωτό, ΦΟΒΑΜΑΙ.
Μάθαμε τελικά ποιό ήταν το μουνόπανο;Μπά!!!!
Τα μπινελίκια στον μισθωτό του έχουν γίνει δεύτερη φύση πλέον. Αφού του τα στέλνει με Viber επειδή δεν μπορεί να του τα γράψει εδώ.