athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
καλα που εχω αγιασμο μαλακα και πινω γουλιεςΕίμαστε συμπαθείς.
καλα που εχω αγιασμο μαλακα και πινω γουλιεςΕίμαστε συμπαθείς.
Είμαστε συμπαθείς.
Αδυαμφεισβοιτιτα.
Mέχρι ποιου σημείου είδες στην κάμερα; Μην υπάρξουν τίποτα απρόοπτα από κοντά.Tην εχω δει στην καμερα, ειναι μια κούκλα
ωχ λες να εχει κατω κανα 20ποντο παργαλατσο;Mέχρι ποιου σημείου είδες στην κάμερα; Μην υπάρξουν τίποτα απρόοπτα από κοντά.
Μαν, είναι 24 και θέλει να πάει με 50άρη και γνωρίζει καλά αγγλικά. Μάλλον θέλει να ξεφύγει από Κολομβία. Εξέτασε το ρίσκο κι αν μπορείς επωφελήσου. Σαν πακέτο σε βλέπει, μην κάνεις το λάθος και κολλήσεις.Επισης, γνωριζει πολυ καλα αγγλικά. Σημαινει κατι αυτο?
Ειδε μέχρι του σημείου που συσκεύασε Το σταφ σε τούβλα του κιλούMέχρι ποιου σημείου είδες στην κάμερα; Μην υπάρξουν τίποτα απρόοπτα από κοντά.
συζητάμε και αλλα πραματαΚαλά ρε λαχανοντολμά...
Εκεί στο κόμμα, δεν συζητάτε τίποτε άλλο εκτός από την σχέση βάσης με το οικοδόμημα;
που χαθηκες αγορίνακαλα να ζησουμε να τον θυμομαστε τον κακομοιρη
αυτα παθαινεις οταν δεν γινεσαι σωστος οικογενειαρχης και μπλεκεσαι με τα πιτουρα
σε τρωνε οι κοτες
τα ξερω γιατι ειμαι απο ηλιεια εγω
ειχα παει να κανω τρεξιματακι και μετα εκανα περιπολο στην γειτονια γιατι ερχονται κατι περιεργες φατσες και μας περπατανε τα πεζοδρομιαπου χαθηκες αγορίνα
περασε η wineme και σε εψαχνε
κολομβία είναι αυτή....ωχ λες να εχει κατω κανα 20ποντο παργαλατσο;![]()
δεν πιστευω να πηγες με το διχαλο ?ειχα παει να κανω τρεξιματακι και μετα εκανα περιπολο στην γειτονια γιατι ερχονται κατι περιεργες φατσες και μας περπατανε τα πεζοδρομια
μαθανε και οι γυφτοι τα νοτια τρομαρα τους
ναι γιατι κανω γνωριμιεςδεν πιστευω να πηγες με το διχαλο ?
καλα βρε μπαγλαμα δεν εχεις διαδρομο σπιτι ? βγαινεις σαν τον Συριο εξω και τρεχεις ?
οι φτωχατζες τρεχουν εξω , αυτους γνωριζεις ?ναι γιατι κανω γνωριμιες
σιγα μην κανω διαδρομο
εχω ποδηλατο ομως και παγκο για βαρυ
Είχα δει μια περίπτωση παλιά που το πράμα το καλό το μετέφερε στο στήθος. Αντί για σιλικόνη είχε τη σκόνη μέσα. Θα πάει ο Άλεξ να πιπιλίσει καμιά ρώγα και θα μαστουρώσει του χαμού. Κι όταν θα ξυπνήσει στη Διώξη θα απορεί τι έγινε.Ειδε μέχρι του σημείου που συσκεύασε Το σταφ σε τούβλα του κιλού
δε τρεχω εξω μωρε παω αγιο κοσμα που εχει απλαοι φτωχατζες τρεχουν εξω , αυτους γνωριζεις ?
δηλαδη εσυ πας ακομα στους πιο φτωχουν , αντι να πας Βουλιαγμενηδε τρεχω εξω μωρε παω αγιο κοσμα που εχει απλα
τρεχω στο στιβο ρε λακαμα που τρεχουν και οι αθλητες της εθνικηςδηλαδη εσυ πας ακομα στους πιο φτωχουν , αντι να πας Βουλιαγμενη
Καλυτερα κιολας , γιατι αν σε δουν με το SEIKO στην Βουλιαγμενη θα καλέσουν το αλλοδαπών να σε απελάσει