athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.254
- Πόντοι
- 12.756
ερεψα ηδη αλλα πρεπειθα ρέψεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μας γραφει ρε φιλε ο αρχοντας ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ουτε πμ δεν απανταειΚαραμανοοοο
ερεψα ηδη αλλα πρεπειθα ρέψεις
μας γραφει ρε φιλε ο αρχοντας ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ουτε πμ δεν απανταειΚαραμανοοοο
αλλος πουστης φιλε ολο καφε πινω εγω μαζι του σχεδον 2 χρονιαγυρνα μωρε παπαρα να παμε για κανα γκαιφε
α καταλαβα,,,αλλος πουστης φιλε ολο καφε πινω εγω μαζι του σχεδον 2 χρονια
ερεψα ηδη αλλα πρεπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μας γραφει ρε φιλε ο αρχοντας ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ουτε πμ δεν απανταει
ο πακμαν κανει διαιτα ρε της δευτερας η καλυτερητου Αντζελο ξερεις...ταλαγανια,σαγανακια κλπ
γυρνα μωρε παπαρα να παμε για κανα γκαιφε
θα παμε αλλα καθημερνή ΣΚ δεν μπορωαλλος πουστης φιλε ολο καφε πινω εγω μαζι του σχεδον 2 χρονια
ρε παπαρα γιατι εμεις παμε σ/κ εννοειτε καθημερινηθα παμε αλλα καθημερνή ΣΚ δεν μπορω
εγινερε παπαρα γιατι εμεις παμε σ/κ εννοειτε καθημερινη
θα παρουμε και τον πακμαν μαζι φαγωμενο γιατι νηστικος αστο
Ρε καργιολη καρελακιαθα παρουμε και τον πακμαν μαζι φαγωμενο γιατι νηστικος αστο
γιατι ρε ψεμματα ειναι την αλλη φορα με αφορμη βολτα με το παιδι εφαγες απο τα αλλα παιδακια στην παιδικη χαρα ολα τα κιντερ και τα γαριδακιαΡε καργιολη καρελακια
γιατι ρε ψεμματα ειναι την αλλη φορα με αφορμη βολτα με το παιδι εφαγες απο τα αλλα παιδακια στην παιδικη χαρα ολα τα κιντερ και τα γαριδακια
Οκ ότι πεις.γιατι ρε ψεμματα ειναι την αλλη φορα με αφορμη βολτα με το παιδι εφαγες απο τα αλλα παιδακια στην παιδικη χαρα ολα τα κιντερ και τα γαριδακια
δυκολη ημερα σημερα για εμας που ειμαστε μισθοτοι..... σεσκουλα καριολα σε περνει παρτουζα ολη η χωρα πισο στο κελι σου πουστρακο.
Ότι έχεις έλλειψη από αιδοία είναι το μόνο σίγουρο τύπεελειπαν τα αιδοία μας ηρθανε απ την ινδια
που εισαι κομμωτρια σε αλλο νημα πεφτει ξεφτυλικη εγω δεν ασχολουμε με χαζους εκει θα απολαβεις την πρεπουσα σημασιαΌτι έχεις έλλειψη από αιδοία είναι το μόνο σίγουρο τύπε
Ούτε εγώ ασχολούμαι αλλά τρίβεσαι συνεχώς στη γκλίτσα μου, απλά θέλω να σε πληροφορήσω ότι δε γαμαω πουστράκια οπότε σταματα να μου τρίβεσαι!που εισαι κομμωτρια σε αλλο νημα πεφτει ξεφτυλικη εγω δεν ασχολουμε με χαζους εκει θα απολαβεις την πρεπουσα σημασια
στο ξαναειπα κομμωτρια αυτα που λες ελα να τα πουμε απο κοντα κερναω τουλουμπα κρεατινη και τι να γαμησεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟύτε εγώ ασχολούμαι αλλά τρίβεσαι συνεχώς στη γκλίτσα μου, απλά θέλω να σε πληροφορήσω ότι δε γαμαω πουστράκια οπότε σταματα να μου τρίβεσαι!