Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.028
- Πόντοι
- 12.756
καλα εγω το ειδα , εσυ που θα το ζησεις να σε δω μετα τι θα λεςΤύπε πολυ narcos βλεπεις
καλα εγω το ειδα , εσυ που θα το ζησεις να σε δω μετα τι θα λεςΤύπε πολυ narcos βλεπεις
φερτην ρε..λεφτα εχεις,ακρες εχεις δωσε πονοΚαποια στιγμη θα κανω ενα σκρινσοτ να σας την δειξω
Εσυ την είχες κλειστή ;Tην εχω δει στην καμερα, ειναι μια κούκλα
ενα δικηγορο εχει το σαιτ , και ειναι και νομικος συμβουλος στην Κλινικη μας , αμα τον χασουμε που θα βρουμε αλλον ?Ρε συ!!!
Γιατί χαλάς τη δουλειά;
Η διαισθηση μου λεει οτι θα το μετανιωσεις.Ναι, ολοκληρη. Και φαινεται και καλο παιδι
καλα εγω το ειδα , εσυ που θα το ζησεις να σε δω μετα τι θα λες
δεν εχει καταλαβει ο καυλογερο οτι με αυτες τις αηθεις επιθεσεις που κανει μας αηδιαζει και δειχνει το ποιον του...ΕΜΕΙΣ εχουμε επιπεδο δεν ξεπεφτουμε
Δεν πειραζει τύπε, αξιζει τον κοποκαλα εγω το ειδα , εσυ που θα το ζησεις να σε δω μετα τι θα λες
μεχρι και η διαισθηση σου πηδιεται με αλλον και οχι με εσεναΗ διαισθηση μου λεει οτι θα το μετανιωσεις.
Ξυπνητζή μου εσύ. Αφου ξερεις οτι ειμαι ομορφοπαιδο, ακομη και στα 50Εσυ την είχες κλειστή ;
Δεν εχεις και αδικο, παλι καλα που υπαρχουν και οι πουτανες.μεχρι και η διαισθηση σου πηδιεται με αλλον και οχι με εσενα
Δεν πειραζει τύπε, αξιζει τον κοπο
Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται
Ολόκληρη τυπε το βυζι φτάνει πατωματην εχεις δει ολοκληρη στην καμερα ? και κατω απο το βυζί δηλαδη ?
Πρωτευουσιάνα θα φερεις τυπε..
Καλως να ορίσει , θα εχει λιγο υφακι αλλα θα της το κοψεις αμεσως εσυ
πλησιαζω και εγω ΧασοδικηΞυπνητζή μου εσύ. Αφου ξερεις οτι ειμαι ομορφοπαιδο, ακομη και στα 50
καλα οτι θα κοιμηθεις υπνο βαρυ ειναι το μονο σιγουρο αν σε πιασουν οι ΚολομβιανοιΔεν πειραζει τύπε, αξιζει τον κοπο
Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται
Τύπε μήπως να μας ανέλυες τις απόψεις σου για τη βαζεκτομή αφού προαυλίζεσαι και τόσο συχνάΔεν με νοιαζει εγω θα σε βρω οταν θα αγοραζεις τσιγαρα απο το περιπτερο.![]()
καλα οτι θα κοιμηθεις υπνο βαρυ ειναι το μονο σιγουρο αν σε πιασουν οι Κολομβιανοι
Αμα λες αξιζει φερτην , καλυτερα να σε θαψουμε για μουνι καλο , παρα για καμια υπερβαρη με ζακχαρο και αναπηρικο καροτσακι με μοτερ
ενα δικηγορο εχει το σαιτ , και ειναι και νομικος συμβουλος στην Κλινικη μας , αμα τον χασουμε που θα βρουμε αλλον ?
είσαι καλά ρε? τον ράο έχουμε. ο άλεξ είναι λαλά άμα δει μουνίενα δικηγορο εχει το σαιτ , και ειναι και νομικος συμβουλος στην Κλινικη μας , αμα τον χασουμε που θα βρουμε αλλον ?