TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Και εμέναΤο μέλος
anestisestonpethamenokoufala-gamisai agie
με ακολουθεί![]()
Και εμέναΤο μέλος
anestisestonpethamenokoufala-gamisai agie
με ακολουθεί![]()
Ολους μας ακολουθει ο Πουσις τυποι....μας ακολουθει και μας παρακολουθει.Και εμένα
Έφαγε την αναφορά του το μουνόπανο και στα τσακίδια. Πρώτη μου φορά μπήκα στη διαδικασία και καλά θα κάνει να μην το συνεχίσει γιατί θα ψάχνεται δεξιά αριστερά στο δρόμο από που θα τις αρπάξει.
Τυπε του εκανες τα μουτρα κρεας...μονο 200 λογαριασμους εχει ανοιξει απο τοτε που τον μπαναρανε.Αποκλειεται να μπει στη διαδικασια να ανοιξει αλλον...Έφαγε την αναφορά του το μουνόπανο και στα τσακίδια. Πρώτη μου φορά μπήκα στη διαδικασία και καλά θα κάνει να μην το συνεχίσει γιατί θα ψάχνεται δεξιά αριστερά στο δρόμο από που θα τις αρπάξει.
Εντωμεταξύ ρε τύπε, αν και είχαμε όλοι μας μια υποψία, δε μπορεί να αποτυπωθεί το μέγεθος της παράνοιας του, κάθεται και στήνει κλωνάρια που είναι θέμα δευτερολέπτων να μπαναριστούν. Χώρια που έχει και το θράσος ακόμα να προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να ενοχλήσει τρίτους/ες.Τυπε του εκανες τα μουτρα κρεας...μονο 200 λογαριασμους εχει ανοιξει απο τοτε που τον μπαναρανε.Αποκλειεται να μπει στη διαδικασια να ανοιξει αλλον...![]()
![]()
![]()
Αφου βλεπει οτι τσιμπατε καποιοι καθεται να σας σπαει τα νευρα....Εντωμεταξύ ρε τύπε, αν και είχαμε όλοι μας μια υποψία, δε μπορεί να αποτυπωθεί το μέγεθος της παράνοιας του, κάθεται και στήνει κλωνάρια που είναι θέμα δευτερολέπτων να μπαναριστούν. Χώρια που έχει και το θράσος ακόμα να προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να ενοχλήσει τρίτους/ες.
Πραγματικά πρέπει να παίζει μεγάλη ψύχωση, τόση βλακεία μαζεμένη δε γίνεται να υπάρχει.
Ναι, τι να σου πω, συγκινομουνηθήκαμε. Αυτός προσπαθεί να βρει κενό στο σύστημα για να ξαναβρεί τη ζωή του αλλά πάει, ΠΕΘΑΝΕ το νικνειμ.Αφου βλεπει οτι τσιμπατε καποιοι καθεται να σας σπαει τα νευρα....
Aυτο θα έλεγα κι εγω αλλα με αλλα λόγια,προσοχη στη ρωγα μη βγαλετε κανενα ματι..Προσοχή γιατι καρφι την βλεπω! Και μετα απο όλα εξομολογηση κατευθειαν να συγχωρεθει η αμαρτια!
με 170 ευρωπουλα θα τσιμπήσετε και σερβικό κωλοτρυπιδι
επίσης αν κρίνω από τη ρώγα κρεμάστρα η καυλα της πρέπει να ξεχειλίζει
να βαλετε τα καλά σας ράσα και να τέλεσετε πάραυτα το μυστήριο![]()
Ενταξει ρε τυπε 200 χρονων ηταν δεν θα πεθαινε καποτε;Πέθανε ο Ζαν Πολ Μπελμοντό
Και καλογροιες να τις πούμε πάντως μέσα είμαι ότι θέλει το κοινό! Τις λεμε καλογοιες και το κανουμε και μοναστηρι! οτι θελει ο λαος!πες τες νοσοκομες αμα θες εσυ..
Οδηγαω εγω δεν εχω προβλημα!ναυλωνω 2 βανακια απο εβδομαδα και φυγαμε ομαδα φωτια να παμε βορεια 2ημερο.
Στην καμπινα του σκαφους εχουν γινει πολλα![]()
θα μενω νηστικος δηλαδήΕις τοιαύτην περίπτωσιν παρακαλώ να έχετε υπόψη σας, πως το πρωϊνό στην κλινική μας, σερβίρεται από τις 7:00 έως και τις 9:00 το πρωί.
Από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά σερβίρουμε δεκατιανό και γεύμα.
Τυπε ακόμα δεν έβγαλες την Κατρίνα από avatar, ο Άλεξ θα νευριάσειhttps://www.bourdela.com/forum/members/anestisestonpethamenokoufala-gamisai-agie.211870/ ο pussy με καινούργιο account με ακολουθεί !![]()
![]()
![]()
![]()
τσακω σουπερ φουντθα μενω νηστικος δηλαδή![]()