shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
η κοπελα μου εστειλε την φωτο να την βαλωΕνταξει δεν φερω ευθυνη για ο,τι ακολουθησει
η κοπελα μου εστειλε την φωτο να την βαλωΕνταξει δεν φερω ευθυνη για ο,τι ακολουθησει
Ενταξει δεν φερω ευθυνη για ο,τι ακολουθησει
Ποιος ειπε οτι θα ρουφιανεψω?Σας κόλλησε ο Μπαρμπαπηδημενος ρουφιανιλα;
εσυ τι εισαι ο νταβας της η αντρας της ? που θα πεις στον αλλον τι θα εχει για αβαταρΕνταξει δεν φερω ευθυνη για ο,τι ακολουθησει
ειναι απλα φασιστας τυπε! βρισκει και τα κανειεσυ τι εισαι ο νταβας της η αντρας της ? που θα πεις στον αλλον τι θα εχει για αβαταρ
Αυτό λέω;Ποιος ειπε οτι θα ρουφιανεψω?
Με απογοητευετε.
Τοσο λιγο με ξερετε?
εσυ τι εισαι ο νταβας της η αντρας της ? που θα πεις στον αλλον τι θα εχει για αβαταρ
Μα δεν μιλησα για αναφοράΑυτό λέω;
Σας γνωρίζω τόσα χρόνια, και ουδέποτε έχετε κάνει αναφορά, ακόμα κι όταν συνέτρεχε σοβαρότατος λόγος.
Σας το γράφω, γιατί κάποιος που δεν θα σας γνωρίζει τόσο καλά όσο εγώ, ως απειλή για πάτημα ρουφιανόκουμπου θα το εκλάβει.Μα δεν μιλησα για αναφορά
Δεν εχω κάνει ποτέ ούτε θα κανω
Με συγκινειτε.Σας το γράφω, γιατί κάποιος που δεν θα σας γνωρίζει τόσο καλά όσο εγώ, ως απειλή για πάτημα ρουφιανόκουμπου θα το εκλάβει.
Με συγκινειτε.
Επιχειρειτε να με προστατευσετε δηλαδη από το να δειξω ασχημη εικονα
Ω, δεν θα ειναι η πρωτη φορα.Επιχειρώ να σας προστατεύσω από λασπολογίες στην περίπτωση που θα τιμωρηθεί ο ανωτέρω κύριος χωρίς να έχετε καμία ουσιαστική συμμετοχή στην τιμωρία του.
Ω, δεν θα ειναι η πρωτη φορα.
Πολυς κοσμος εξαφανιζεται και ως δια μαγειας ολοι θεωρουν οτι εγω εχω το μαγικο ραβδακι
Αν σου κανει καποιος αναφορα, σου ερχεται καποιο μηνυμα?Ας μην ρίξουμε λοιπόν περισσότερο νερό στο μύλο (από αυτό το νήμα τουλάχιστον).
Άσχετο...
Τελικά μου αέρισε την ποιμαντορική μου ράβδο ο Μπαρμπαπηδημένος με την αναφορά του.
Αν ήμουν από τους τύπους που διαρρέουν τα π μ, που λαμβάνουν, θα σας έστελνα καμία δεκαριά για να δείτε πως είναι.Αν σου κανει καποιος αναφορα, σου ερχεται καποιο μηνυμα?
Δεν μου εχει ερθει τιποτα ποτέ
Σωστά, αυτό δεν το κάνετε, εσείς κάνετε το άλλο, βλέπετε τα πμ αλλονώνεΑν ήμουν από τους τύπους που διαρρέουν τα π μ, που λαμβάνουν, θα σας έστελνα καμία δεκαριά για να δείτε πως είναι.
Δεν ρωτησα αυτοΑν ήμουν από τους τύπους που διαρρέουν τα π μ, που λαμβάνουν, θα σας έστελνα καμία δεκαριά για να δείτε πως είναι.
χονδρόΣωστά, αυτό δεν το κάνετε, εσείς κάνετε το άλλο, βλέπετε τα πμ αλλονώνε
Ρε μπρόκολο εάν είχε βρει τη δύναμη να το πατήσει με ποιον θα μιλούσες τώρα εσυ (που φρέναρες τελευταία στιγμή στο γκρεμό);γιατι ρε τυπε κριμα επρεπε να το πατησεις
Σωστά, αυτό δεν το κάνετε, εσείς κάνετε το άλλο, βλέπετε τα πμ αλλονώνε
Δεν ρωτησα αυτο
Ρωτησα αν στην περιπτωση που σου κανει καποιος αναφορά, γινεται καποια ενημερωση με πμ για την υπαρξη της αναφοράς