athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.205
- Πόντοι
- 12.756
το φορτιζω χαμπαρι δεν εχω παρει
Άρχισες της εμφάνισεις σαν τον μακαρίτη ..... Ετοιμάσου θα πάρεις τα προβοσκιδουχατο φορτιζω χαμπαρι δεν εχω παρει
Ποιοι εχετε μεινει εδω μεσα τυπε μετα τα μπαν και τις οικειοθελεις αποχωρησεις;Χαιρετώ το νήμα και ιδιαίτερα Αθηναίο!!!
Ελα μωρε επειδη του εβρισαν τη μανα;Σιγα το πραγμα....αμα εινα φιλος του Αντισθενη αυτος που βριζει δεν μετραει....Καραμάναρος αποχώρησε δικαιολογημένα μετά τα χθεσινά...
Τυπε πες ενα καλημερα σε κανενα πουτανονημα να φας και εσυ το μπανακι σου να ξεμπερδευουμε....Αραιώνουμε...και γω να χαιρετήσω πέρασα ...
Όταν έρθει η ώρα θα κάνω ηρωική έξοδο...Τυπε πες ενα καλημερα σε κανενα πουτανονημα να φας και εσυ το μπανακι σου να ξεμπερδευουμε....
Τυπε θα σε στενοχωρησω αλλα πιο πιθανο ειναι ξαφνικα εκει που καθεσαι να φας εναν κλωτσο στο κωλο και να σε πεταξουν εξω απο το μαγαζι....Όταν έρθει η ώρα θα κάνω ηρωική έξοδο...
Κλώνος μοντερατορα είναι ο κ. Χαλβαδόγατος.Ποιοι εχετε μεινει εδω μεσα τυπε μετα τα μπαν και τις οικειοθελεις αποχωρησεις;
Υ.Γ
Εξαιρουνται επισης και τα διπλοτριπλα ακαουντς....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα μωρε επειδη του εβρισαν τη μανα;Σιγα το πραγμα....αμα εινα φιλος του Αντισθενη αυτος που βριζει δεν μετραει....
Εννοείτε παλιά τακτική την καλημέρα μουΚλώνος μοντερατορα είναι ο κ. Χαλβαδόγατος.
Να γράψουμε στο νήμα που είχε ανοίξει ο βάρος, προς τιμήν του...καλημερες κυριοι.ευχομαι μια ηρεμη μερα σε ολους μας και αμεση επιστροφη
των χαμενων αδερφων.
με επιασες αδιαβαστο τωρα.πιο νημα ειχε ανοιξει ο μπαρος για ποιον?Να γράψουμε στο νήμα που είχε ανοίξει ο βάρος, προς τιμήν του...
Προδίδεται όμως από μόνος του, επειδή χρησιμοποιεί πάντα την ίδια τακτική με τις μανάδες. Καμία πρωτοτυπία.Εννοείτε παλιά τακτική την καλημέρα μου