Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.064
- Πόντοι
- 12.756
για να μην τα βλεπει η λογοκρισια
τους κοροιδευω εν ολιγοις
τα βλεπεις οτι μαρτυρας μονος σου ?? ετοιμο σε εχω , πακετο για Αντισθενη αυτο
για να μην τα βλεπει η λογοκρισια
τους κοροιδευω εν ολιγοις
δε θα το εκανεςτα βλεπεις οτι μαρτυρας μονος σου ?? ετοιμο σε εχω , πακετο για Αντισθενη αυτο![]()
ΕΦΕΡΝΕΣ , ΕΦΕΡΝΕΣ , τωρα περασε η μπογια σου , εμεις ειμαστε το νέο αίμα , απο εμας εχει να παρει ο Αντιδε θα το εκανες
φερνω τηλεθεσαη στο σαιτ
Τι λέ ρε ντουγάνι;;;κοιτα προφανως εχει να κανει με τους μαυριτανους που πηγαν με τους φαλλαγιτες του φρανκο
κατι τετοιο
μετα το γυρναει και μιλαει για την καισαριανη και τους εκτελεσμενους κομμουνιστες
πολυ σωστα , μου τα εχει πει αυτα και η μελλουσα σχεση μου..Τι λέ ρε ντουγάνι;;;
Η προσφώνηση "κατσίβελε" πιό πρίν, καθώς και οι προσφωνήσεις "Ατσίγγανε κι Αφέντη µου" αποτελούν µετωνυµία του ονόµατος του Λόρκα, εµπνευσµένη από την ποιητική συλλογή του Romancero Gitano.
Επίσης, το έθιµο του στολισµού των πεθαµένων (µε τι να σε στολίσω;) είναι πανανθρώπινο.
Η επιλογή του µαυριτάνικου υφάσµατος είναι η πιο ενδεδειγµένη για έναν ανδαλουσιανό. Η Ανδαλουσία, η νοτιότερη περιοχή της Ισπανίας και πατρίδα του Lorca, γνώρισε την πιο µακροχρόνια κατάκτηση από τους Άραβες. Εξάλλου ο ίδιος ο Lorca αναβίωσε στην ποίησή του µετρικές αραβικές (τις λεγόµενες gacelas και casidas)
Όσο για το πορφυρό του χρώμα, ο συμβολισμός είναι προφανής αφού δολοφονήθηκε.
πολυ σωστα , μου τα εχει πει αυτα και η μελλουσα σχεση μου..
δε θα το εκανες
φερνω τηλεθεσαη στο σαιτ
μεταξυ τυρού και αχλαδιού ...Πάνω στον πεοθηλασμό; Ή κατα την διάρκεια του ιεραποστολικού.
Παρακαλώ να είστε ακριβής, επιδή υπάρχει μεγάλη διαφορά.
μεταξυ τυρού και αχλαδιού ...
Σαμπανια σταζει το μουνι της !! KrugΕίχε πιάσει το μουνί της τυρί, και μετά φάγατε αχλάδι για να σας φύγει η γεύση της μουνοτυρίλλας;![]()
ερωτηση κρισεως..το κωλαρινι βγαζει μερεντα;εσανς κωλιλας;Σαμπανια σταζει το μουνι της !! Krug
Σαμπανια σταζει το μουνι της !! Krug
δεν θελω να μου κανεις ζηλειες , δεν θελω να μου κανεις ΖΗΛΕΙΕΣ !!ερωτηση κρισεως..το κωλαρινι βγαζει μερεντα;εσανς κωλιλας;
οχι ρε ισα ισα χαιρομαι δια εσας απλα ερωτηση κρισεωςδεν θελω να μου κανεις ζηλειες , δεν θελω να μου κανεις ΖΗΛΕΙΕΣ !!
δεν μπορεις να κρινεις απο αυτη την ερωτηση !!οχι ρε ισα ισα χαιρομαι δια εσας απλα ερωτηση κρισεως
Πολλα μπορουμε να κρινουμε ΠΟΛΛΑδεν μπορεις να κρινεις απο αυτη την ερωτηση !!
δεν μπορεις να κρινεις απο αυτη την ερωτηση !!
καλα μην ανησυχείς , και το Μαρακι θα σου γαμησω , απλα δεν στο λεω ακομα για να μην παρεκτραπείς απο την αγωγη σουΤο περιμενα οτι ο μεγαλοαστος θα φαει το γκομενακι.
Δεν φτανει που χασαμε το Μαρακι , μας πηρανε και το τροφαντο κωλαρακι.![]()
Το γαμαει αλλος το μαρακι δυστυχως.καλα μην ανησυχείς , και το Μαρακι θα σου γαμησω , απλα δεν στο λεω ακομα για να μην παρεκτραπείς απο την αγωγη σου