Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
90 το μηνα δινω βονταφον…50 το τρίμηνο; δεν είναι πολλά; Επειδή δεν ξέρω ρωτάω
90 το μηνα δινω βονταφον…50 το τρίμηνο; δεν είναι πολλά; Επειδή δεν ξέρω ρωτάω
Ρε σεις είναι πολλά ρε Καραμάνη! Τι λε τώρα;90 το μηνα δινω βονταφον…
Δεν το πήρα για οικονομικούς λόγους αλλά για πρακτικούς, έχεις cosmote tv , nova , όλες τις σειρές και ταινίες από netflix και HBO....τα πάντα.50 το τρίμηνο; δεν είναι πολλά; Επειδή δεν ξέρω ρωτάω
Α έτσι ακούγεται πολύ λογικό ναι.Δεν το πήρα για οικονομικούς λόγους αλλά για πρακτικούς, έχεις cosmote tv , nova , όλες τις σειρές και ταινίες από netflix και HBO....τα πάντα.
Έκοψα και το netflix άρα βγαίνει φθηνότερα.
Το κουτί κάνει 100ευρώ
Τυπε μου ομως εχω στο κινητο τα παντα απεριοριστα! Ντατα λεπτα και σμς! Και στο σταθερο 100αρι φαιμπερ ιντερνετ σταθερα κινητα και βονταφον τβ με ολα τα καναλια νοβασπορτς μεσα… ε χαλαλι!Ρε σεις είναι πολλά ρε Καραμάνη! Τι λε τώρα;
έτσι μάλισταΤυπε μου ομως εχω στο κινητο τα παντα απεριοριστα! Ντατα λεπτα και σμς! Και στο σταθερο 100αρι φαιμπερ ιντερνετ σταθερα κινητα και βονταφον τβ με ολα τα καναλια νοβασπορτς μεσα… ε χαλαλι!
Xαιρετούμε τον αγαπημένο μας, ιατρικό επισκέπτη.Καλησπερίζω τους κλινικόβιους του μάταιου τούτου κόσμου!
Κωλο-γερος. Πολυ κωλο-γερος. Αλλα μερικες φορες αισθανομαι σαν κωλο-παιδο.Ε μα πόσο είσαι και εσύ και αυτοχαρακτηρίζεσαι έτσι μειωτικά.
Ήρθες στο κατάλληλο νήμα τότε!Αλλα μερικες φορες αισθανομαι σαν κωλο-παιδο.
Λέγε ηλικία αγαπητέ. Και άσε τις ντροπές. Σου μιλάει ο Μενέδημος.Κωλο-γερος. Πολυ κωλο-γερος. Αλλα μερικες φορες αισθανομαι σαν κωλο-παιδο.
Εγώ απεριοkai exeis aperiorista data?
Και εγώ 32 με απεριόριστα λεπτά μυνήματα και 16 γιγαεγω με 32 ευρω εχω απεριοριστη ομιλια,2000 sms και 20 γκιγκα...cosmote...απο 65 που κανει μου το πηγαν τοσο επειδη εχω νετ τιβι ολα απο δαυτους
το ξερω αυτο..στην Αγγλια απαγορευτηκε το κουτι...Εγώ το έκοψα και έβαλα στο σκατόκουτο με 50 ευρώ το 3μηνο βλέπω τα πάντα, αξίζει και το παίρνεις μαζί και όπου πας...
Παρά εναν 100Λέγε ηλικία αγαπητέ. Και άσε τις ντροπές. Σου μιλάει ο Μενέδημος.
Μια χαρά τους και εγω παρόμοιο και βλέπω τα πάντα με 20 το μήνα εγώ 60 το τριμηνοΔεν το πήρα για οικονομικούς λόγους αλλά για πρακτικούς, έχεις cosmote tv , nova , όλες τις σειρές και ταινίες από netflix και HBO....τα πάντα.
Έκοψα και το netflix άρα βγαίνει φθηνότερα.
Το κουτί κάνει 100ευρώ
Κι εδώ πειρατικό είναι...το ξερω αυτο..στην Αγγλια απαγορευτηκε το κουτι...
Ε τότε είναι επιτυχία αν δεν είναι με καλαμάκια κλπΠαρά εναν 100
ναι το ξερω..απλά πωλειται ακομα και δε κανουν κατι στον τελικο χρηστηΚι εδώ πειρατικό είναι...
Την αύρα, ΤΗΝ ΑΥΡΑ και γρήγοραΟχι ρε πουστη… φεστιβαλ κνε στο λιμανι της Λημνου! Τωρα βρηκαν που παω;;