Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε πηρα το γκαφε κιεφυγα τρεχοντας…νου σου καραμανο μην ειναι καμμια παοκτσου αριστερη αντιεμβολιαστρια και σε τυλιξει
Τυπε πηρα το γκαφε κιεφυγα τρεχοντας…νου σου καραμανο μην ειναι καμμια παοκτσου αριστερη αντιεμβολιαστρια και σε τυλιξει
ακολουθησε διακριτικά να δεις αν ειναι μονη ,και κατσε κοντα της αν ειναι πιάσε κουβεντα στο χαλαράΣτα εβερεστ μονη περιμενε και πηρε και …πεινιρλι!
Τωρα δε ξερω αν πισω στη θεση παιζει και πουτσος…
στο στομα του λυκου τον βαζεις ΤΟΥ ΛΥΚΟΥακολουθησε διακριτικά να δεις αν ειναι μονη ,και κατσε κοντα της αν ειναι πιάσε κουβεντα στο χαλαρά
Πιο ευκολα να γινω …υπουργος εξωτερικων παρα αυτο που μου ζητας σεσκ μου…ακολουθησε διακριτικά να δεις αν ειναι μονη ,και κατσε κοντα της αν ειναι πιάσε κουβεντα στο χαλαρά
σημαδι ειναι το μπουκαλι νερο ΣΗΜΑΔΙΠερασε τωρα διπλα μου με μπουκαλι νερο!
ορμααααα αφου σε κυνηγά η τύχειΠερασε τωρα διπλα μου με μπουκαλι νερο!
παρτους παρτουζαΣτα εβερεστ μονη περιμενε και πηρε και …πεινιρλι!
Τωρα δε ξερω αν πισω στη θεση παιζει και πουτσος…
σημαδι ειναι το μπουκαλι νερο ΣΗΜΑΔΙ
ρωτα την τοτε ποσα περνει την ωραΠιο ευκολα να γινω …υπουργος εξωτερικων παρα αυτο που μου ζητας σεσκ μου…
κάνει ναζάκια...https://www.bourdela.com/forum/members/innocent-pussy-is.211531/ pussy γιατι δεν μας μιλας? μας λείπεις!
Τη ζωή σου να κάναμε ρε Καραμάνη!!! Επόμενος προορισμός ποιος?
Λημνος τυπε μου! 5 μερουλες…Τη ζωή σου να κάναμε ρε Καραμάνη!!! Επόμενος προορισμός ποιος?
Πηγές Ολύμπου στρατοΠερασε τωρα διπλα μου με μπουκαλι νερο!
Καλά να περνάς φίλτατε! Και ρίξε καμιά βουτιά για τον Αθηναίο που πήζει στο λιοπύρι φτιάχνοντας τους σαπιόδρομους του κέντρουΛημνος τυπε μου! 5 μερουλες…
Αν πετύχεις ταλαγάνι καπνιστό σχάρας φίλεΈχει μπριζόλες το μενού σαλάτα πατάτες ταλαγανι και zero.
Μολις σχολασα κατακοπος απο τι 8 το πρωι...ημουν φρεζα σημεραΚαλά να περνάς φίλτατε! Και ρίξε καμιά βουτιά για τον Αθηναίο που πήζει στο λιοπύρι φτιάχνοντας τους σαπιόδρομους του κέντρου