Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Μπορεί να του έταξαν το ταμείο...βρε στρατο γιατι εχεις βιτσιο να δινεις 100ευρο το μηνα; και γιατι αναφερεις συνεχως το 100?
Μπορεί να του έταξαν το ταμείο...βρε στρατο γιατι εχεις βιτσιο να δινεις 100ευρο το μηνα; και γιατι αναφερεις συνεχως το 100?
Λες; αμμ δε μας τα λες καλα Στρατο.Μπορεί να έταξαν το ταμείο...
Γι αυτο ο μπαγασας δεν μου απαντησε στο τηλεφωνο. Του σωθηκε η μπαταρια.Μπορεί να του έταξαν το ταμείο...
οποιος και να ειναι ενα ειναι σιγουρο πως δεν τον γνωριζωΚανένας Βαγώνης θα είναι...
Και εμεναακολούθησε και εμενα
Δε ξέρω... από το όνομα δεν είχα και πολλές επιλογές να σκεφτώ για το ποιος μπορεί να είναι...οποιος και να ειναι ενα ειναι σιγουρο πως δεν τον γνωριζω
Οποιος και να ειναι μαλλον τσιμπησε μπαν..?.?. εξαφανιστηκε απο το σιτε. Χρονια πολλα Αλεξ! με υγεια και χαρα!Και εμενα
Γιατι αυτο το ποσο ειχε προτεινει ο μεγαλος ζεν πρεμιε Christos Savvidis!βρε στρατο γιατι εχεις βιτσιο να δινεις 100ευρο το μηνα; και γιατι αναφερεις συνεχως το 100?
Πρεπει να ειναι πολυ ζεν για να θελει να δινει 100εθρο το μηναΓιατι αυτο το ποσο ειχε προτεινει ο μεγαλος ζεν πρεμιε Christos Savvidis!
εγω δεν εδωσα τυπε! μην ευχαριστεις!Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας
Τυπε γιαυτον ηταν ψιχουλα…Πρεπει να ειναι πολυ ζεν για να θελει να δινει 100εθρο το μηνα
η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα αυτο, αλλα ως επιβαρυντικο στοιχειο για την περσονα σου!Γιατι αυτο το ποσο ειχε προτεινει ο μεγαλος ζεν πρεμιε Christos Savvidis!
Να τα χαίρετε πες του, αλλα ας μην γαμάει και τους υπολοίπους όμωςΤυπε γιαυτον ηταν ψιχουλα…
Δεν ειμαι αυτος ρε ξεκολλα!η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα αυτο, αλλα ως επιβαρυντικο στοιχειο για την περσονα σου!
για το χιλτον τι γνωμη εχεις?
ταλισκερ πινεις αυγουστιατικα?
και εμενα με ακόλουθηΟ μουνιβαγονης. Μολις με ακολουθησε και ετοιμαζομουνα να τον βγαλω στον τακο. Με προλαβες.
Καυλη τελευταια δευτερα του αυγουστου! Να φυγει ο κωλομηνας!