The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.606
- Πόντοι
- 25.467
Μοιάζει με το φαγκρι αλλα έχει εξόγκωμα στο κεφάλι.το τσαουσακι τι ειναι;
Μοιάζει με το φαγκρι αλλα έχει εξόγκωμα στο κεφάλι.το τσαουσακι τι ειναι;
για μενα το εγραψε το "κακεκτυπο που προκαλει" λες?Έχει πάθει παρακρουση και σας περασε για τον Σελφυ.
το τσαουσακι τι ειναι;
Ναι σας λέω!!!για μενα το εγραψε το "κακεκτυπο που προκαλει" λες?
αμα ειναι ετσι ειναι οντως χαλια ο φιλος μας
παιζει να ειμαι και ο μονος στο νημα που του μιλαει κανονικα και δεν τον στολιζει
5 ως τωρα Στα ποσα εισαι?καφεδακι μαν ,ησυχια και βλεπω το pig
δευτερος διπλος μονιοποικιλιακος5 ως τωρα Στα ποσα εισαι?
Δεν ειμαστε στα προκριματικα,δεν ειχες καλη εκκινηση,δυσκολος χειμωνας προβλεπεται για τα καφε-μπαρδευτερος διπλος μονιοποικιλιακος
οταν ισιωσει το εντερο θα κανω ντεμαραζΔεν ειμαστε στα προκριματικα,δεν ειχες καλη εκκινηση,δυσκολος χειμωνας προβλεπεται για τα καφε-μπαρ
οταν ισιωσει το εντερο θα κανω ντεμαραζ
ετσι και μυρισω εστω σκορδο εφυγα για νοσοκομειο..μπουκοβο καυτερο μου αρεσει οπως και ταμπασκο και βαζω οταν ειμαι σε υφεσηΓια τέτοιες περιπτώσεις, έχω τις μπάμιες, στην κατάψυξη από την εποχή τους, με μπόλικο σκορδακι, άσπρο ξύδι, μπουκοβο και κοτοπουλάκι.
Θα με θυμηθείτε
Μα ειναι νηματα αυτα που ανοιγουν μπουκι μου…Γιατι βρε στρατο αρχοντα ;;; τι εγινε;
σε στηριζωΜα ειναι νηματα αυτα που ανοιγουν μπουκι μου…
Σε οσους ανοιγουν πανηλιθια νηματα…Δηλαδή??
Σε οσους ανοιγουν πανηλιθια νηματα…
Τι τσιμπήσες μάν;5 ως τωρα Στα ποσα εισαι?
Τι βαρεμαρα ειναι αυτη γτθμ… αντε να ρθει τριτη να φυγω για λημνο να κατσω κει λιγες μερες να κανω κανα μπανακι και μετα να γυρισω σπιτι αθηνα! Βαρεθηκα τις διακοπες…
Βάλε ρε Σεφερλή Αντέννααυτο το pig μου εχει σπασει τα αρχιδια αλλα θα το δω μεχρι τελους
Αισιοδοξος οπως παντα και με φουλ κεφι!Τι βαρεμαρα ειναι αυτη γτθμ… αντε να ρθει τριτη να φυγω για λημνο να κατσω κει λιγες μερες να κανω κανα μπανακι και μετα να γυρισω σπιτι αθηνα! Βαρεθηκα τις διακοπες…