Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ηταν ηδη στο σπιτι και με περιμενε…το ελλειπτικό ήρθε και αυτό διακοπές?
Ηταν ηδη στο σπιτι και με περιμενε…το ελλειπτικό ήρθε και αυτό διακοπές?
Και σου είπα ρε θείο, μην κάνεις τόσο παρέα μαζί μου έχω περίεργα και άσχημα κουσούρια.θειο ερωτευτηκα χτες βραδυ...
Και σου είπα ρε θείο, μην κάνεις τόσο παρέα μαζί μου έχω περίεργα και άσχημα κουσούρια.
Παλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;θειο ερωτευτηκα χτες βραδυ...
κατσε ρε παππου τι παλι? ειχα παραπανω απο 3 μερες να το παθω...προς στιγμην μαλιστα νομιζα οτι δεν θα ξαναερωτευτω ποτεΠαλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί σου προκαλεί εντύπωση; Γαύρος και φίλος μου είναι. Εσύ πως έχεις δηλαδή πάθος με τον κώλο;Παλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτα τα παθη θα μας ξεκανουν τελικα.Γιατί σου προκαλεί εντύπωση; Γαύρος και φίλος μου είναι. Εσύ πως έχεις δηλαδή πάθος με τον κώλο;
Αυτα τα παθη θα μας ξεκανουν τελικα.
Κοίταξε, άλλοι το ρίχνουν στο ποτό, άλλοι στα ναρκωτικά, άλλοι στα χαρτιά, άλλοι στο φαί (ξέρεις κανένας ), ε, εμείς το ρίξαμε στον έρωτα!Αυτα τα παθη θα μας ξεκανουν τελικα.
Και τη στεκα ξεχασες τυπεμονο σεσουαρ παιρνει ο καραμαναρος μαζι για τη μαλουρα ΣΕΣΟΥΑΡ
Προσπαθω να ξεσηκωσω ιδεες απο το νημα ανανεωσης ερωτικης επιθυμιας, και να κανω τα αντιθετα απο οτι συνιστουν οι ειδικοι, μπας και με βαρεθει η κωλο-γρια και με διωξει.
με σε βασμο στον καραμανοΚαραμανοοοο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλικό Άρης – Ολυμπιακός την Παρασκευή
Οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν τους πρωταθλητές σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (3/9, 20.00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.
με σε βασμο στον καραμανο
Εσυ και ο Κριστιάνο...Και τη στεκα ξεχασες τυπε
Εσυ και ο Κριστιάνο...
ΑΝΤΖΕΛΙΝΟΟΟΟΟΟ ναι τωρα το δα και το ποσταρα!!!! Θα το δω σε κανα καφε στη λημνο!Καραμανοοοο
Οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν τους πρωταθλητές σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (3/9, 20.00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.
και του πρωταθληματος φιλικα θα ειναιΚαραμανοοοο