bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
ΕΡΩΤΑΣ Άγιε μου, ωραία συλλογή βλέπω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι;BOOKIE?
ναι;BOOKIE?
Βαρεμαρα ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ δε μπορω να βρω λινκ εδω στο κωλοχορι να θαυμασω τον τριποδο τον ΚΑΜΑΡΑ καιτον ΙΤΟΥΡΜΠΑΡΟ… εχει και υγρασια 97% οποτε κουμπωσα ταβορακι εχω αραξει κρεβατι και θα δροσιστω εδω στη δροσα του νηματος!τι λεει το προγραμμα Αρχοντα;
σημερα εχεις αγωνα αρχηγε;ΕΡΩΤΑΣ Άγιε μου, ωραία συλλογή βλέπω
ναι;
μόνο εδώ υπάρχει αυθεντική δροσιά όλα τα άλλα είναι αυταπάτες.Βαρεμαρα ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ δε μπορω να βρω λινκ εδω στο κωλοχορι να θαυμασω τον τριποδο τον ΚΑΜΑΡΑ καιτον ΙΤΟΥΡΜΠΑΡΟ… εχει και υγρασια 97% οποτε κουμπωσα ταβορακι εχω αραξει κρεβατι και θα δροσιστω εδω στη δροσα του νηματος!
Koιτα να δεις που θα μεινει μονος του ο μισθωτος να αλωνιζειΝιπλης,Μπαρουλης,Μπραμπουκος
Δε το κουναω απο δω μεσα… ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ!!!μόνο εδώ υπάρχει αυθεντική δροσιά όλα τα άλλα είναι αυταπάτες.
βλεπω Λιβερπουλ τωρα σε λιγομ ξεκινα το β ημιχρονιοΒαρεμαρα ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ δε μπορω να βρω λινκ εδω στο κωλοχορι να θαυμασω τον τριποδο τον ΚΑΜΑΡΑ καιτον ΙΤΟΥΡΜΠΑΡΟ… εχει και υγρασια 97% οποτε κουμπωσα ταβορακι εχω αραξει κρεβατι και θα δροσιστω εδω στη δροσα του νηματος!
όχι σήμερα αράζω.. Εσύ Αθηναιε ; στα του αγώνα τι λέει η δεν λέει; υπάρχει γυναικα στην μέση;σημερα εχεις αγωνα αρχηγε;
ΕΤΣΙ!!!Δε το κουναω απο δω μεσα… ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ!!!
Καλα κανεις,μην σε βρει κανενα κακοΔε το κουναω απο δω μεσα… ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ!!!
ναι αρχηγε συζω με την κυρα...όχι σήμερα αράζω.. Εσύ Αθηναιε ; στα του αγώνα τι λέει η δεν λέει; υπάρχει γυναικα στην μέση;
ΕΤΣΙ!!!
Ποσο μου χει λειψει η βονταφον τβ μου και τα νοβασπορτς μου…βλεπω Λιβερπουλ τωρα σε λιγομ ξεκινα το β ημιχρονιο
ξηγηθηκα ομορφα χθες για σημερα δεν ξερω ακομα θα δειξει πως θα με παει η βραδυαΠοσο μου χει λειψει η βονταφον τβ μου και τα νοβασπορτς μου…
Θα ξηγηθεις το βραδυ ουισκαρες με μπουμπλικια;;;
Και γω σημερα παγωμενο νερακι απ τη καταψυξη και …κουμπακια… χαλαρα πραματα! Αυριο ισως ξηγηθω πιτογυρα και κανα…κοντοσουβλι!ξηγηθηκα ομορφα χθες για σημερα δεν ξερω ακομα θα δειξει πως θα με παει η βραδυα
ξερεις να τρωςΚαι γω σημερα παγωμενο νερακι απ τη καταψυξη και …κουμπακια… χαλαρα πραματα! Αυριο ισως ξηγηθω πιτογυρα και κανα…κοντοσουβλι!
Δυστυχως… ναι!ξερεις να τρως
Το λαιμουδάκι να προσέχεις....Και γω σημερα παγωμενο νερακι απ τη καταψυξη και …κουμπακια… χαλαρα πραματα! Αυριο ισως ξηγηθω πιτογυρα και κανα…κοντοσουβλι!
Εχω κανει ΚΑΙ εμβολιο γριπης δε μασαω!Το λαιμουδάκι να προσέχεις....
ιδεα δεν εχω..ριξε ενημερωση οταν ξεκινησειςΣήμερα θα ξεκινήσω να βλέπω το The undoing με την Νικολ
Έχει κανείς γνώμη...για τη σειρά όχι για την Νικολ