athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.421
- Πόντοι
- 12.756
οχι ειμαι κυκλαδεςΕίστε μεταξύ Φλεβών και Λαγονησίου;
Έχει κάνα ψάρι σήμερα; Ή τζίφος.![]()
σου ερχεται φιλος και μελος του μπου σημερα εκει διακοπεςοχι ειμαι κυκλαδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
σου ερχεται φιλος και μελος του μπου σημερα εκει διακοπες![]()
σημερα το πολυ αυριο εχει παντοφλαΕίστε μεταξύ Φλεβών και Λαγονησίου;
Έχει κάνα ψάρι σήμερα; Ή τζίφος.![]()
δεν τον ξερεις ερχεται συνοδεια μετα της συζύγου οποτε θα κανει την παπια
ρε σεκιουριτα της πλακας κατσε να παρω τηλεφωνο τον γενικο της lidl στην ελλαδα ακου ρεποαυτο που θα γραψω τωρα ντρεπομαι οσο δεν παει...ετσι ντραπηκα να φανταστειτε οταν βιαστηκε η ψυχουλα του Λιονταρου μας...
σημερα εχω ρεπο![]()
![]()
![]()
κωλο βύσμα ,τεμπελόσκυλο .ακου εκει ρεποαυτο που θα γραψω τωρα ντρεπομαι οσο δεν παει...ετσι ντραπηκα να φανταστειτε οταν βιαστηκε η ψυχουλα του Λιονταρου μας...
σημερα εχω ρεπο![]()
![]()
![]()
ντρεπομαι,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ παιδια...επειδη εχω και αυριο ρεπο σκεφτομαι να αυτοτιμωρηθω![]()
και αυριο ,διακοπες νο2 δηλαδή παρε αυτοντρεπομαι,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ παιδια...επειδη εχω και αυριο ρεπο σκεφτομαι να αυτοτιμωρηθω![]()
θα μου λειψουν οι παραλαβες στα λιντλ και τα γερμανικα σαλαμια αερος..Δευτερα θα δουλεψω 24ωρο για να ρεφαρωκαι αυριο ,διακοπες νο2 δηλαδή παρε αυτο![]()
καπακι εχω κανονισει με την εργοδοσια σου 24ωρη βαρδια σε σουπερ μαρκετ στα παλουκιαθα μου λειψουν οι παραλαβες στα λιντλ και τα γερμανικα σαλαμια αερος..Δευτερα θα δουλεψω 24ωρο για να ρεφαρω
Ξέχασες εμέναΛοιπόν είπα να μην μιλήσω γιατί έχουμε πει και δυο κουβέντες απο παλιά.
Αλλα δεν σταμάτησες και εσύ ρε αδερφάκι μου.
Ξαναμπήκες στο bourdela με πολύ άσχημο τρόπο μετά απο την πολύχρονη απουσία σου ενώ σε θυμάμαι ότι είχες και πλάκα και ήσουν εύστοχος στο χιούμορ σου.
Για ονομάτησε λοιπόν ποιός είναι ο μαλάκας εδώ μέσα; O Εraser, o jim25cm, o Αγιος ,ο Αθηναίος, ο Νιπλης, ο Μπράμπ, ο Στράτος, ο Τάσος, ο celeb, o alpula, o trovadouros, o barock ,o ραγκναρ, ο reznov, o sescoulas,εγώ;
ΥΓ.Oλη η μανούρα ξεκίνησε με τον Αθηναίο όταν προσέβαλες την κυρία στην φωτογραφία που ανήρτησε απο κάποιο γεύμα στις διακοπές του.
Και μετα περιμενεις να πας μπροστα, δυο μερες καθησιο.ντρεπομαι,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ παιδια...επειδη εχω και αυριο ρεπο σκεφτομαι να αυτοτιμωρηθω![]()