Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Αμα ισχυουν να γινουν...δεν υπαρχει μεγαλυτερη θρασυδειλια να απειλεις γυναικα σωματικα.

ΑΛΛΑ θα πω και ενα ρητο....

Μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια
Έχει καταγεγραμμένη συνομιλία, καθώς και sms.

Αλλά όπως θα σας πληροφορήσει και ο Μεγαλειότατος, τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αποδίδουν πάντα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.906
Πόντοι
6.256

Αλλά όπως θα σας πληροφορήσει και ο Μεγαλειότατος, τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αποδίδουν πάντα.
Καλα ας ξεκινησει με το σωστο τροπο και αμα δει οτι δεν αποδιδει παμε σε πιο συνθετες λυσεις...και σε τελικη αναλυση γιατι να μπλεξετε εσεις με τετοιες καταστασεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήραμε κανε και καπνικοφ
Ναι τρεμει ολη η Ευρωπη τυπε....ο Πολωνος κατι λεει ο αλλος ειναι μανατζεροδουλεια σιγουρα.Χθες εβλεπα αυτον τον Λαλα και μου ξυπνουσαν δολοφονικα ενστικτα....

• Like
Αντιδράσεις: LION7
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Καλα ας ξεκινησει με το σωστο τροπο και αμα δει οτι δεν αποδιδει παμε σε πιο συνθετες λυσεις...και σε τελικη αναλυση γιατι να μπλεξετε εσεις με τετοιες καταστασεις;

Εν πρωτοις γιατι μισω τα θρασυδειλα θρασιμια, και εν δευτεροις επειδη και καλο δικηγορο εχω, αλλα και λεφτα για να τον αποζημιωσω για τη ζημια που θα του κανω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.906
Πόντοι
6.256
Εν πρωτοις γιατι μισω τα θρασυδειλα θρασιμια, και εν δευτεροις επειδη και καλο δικηγορο εχω, αλλα και λεφτα για να τον αποζημιωσω για τη ζημια που θα του κανω
Καλως...εγω παντως δεν θα μπλεκομουν σε μια κοντρα δυο διαδικτυακων περσονων που μου ειναι παντελως αγνωστοι και αδιαφοροι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ ρε που ολο χασκογελας γιατι δεν λυνεις τη παρεξηση οπως λεει η υπογραφη σου; :confused: :confused: :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646

δωσε μου εμενα τον αριθμο του να δεις αποδοση μετρων σε κανα δυο ημερες το πολυ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Κάποτε... Όταν ξέχεσα την φιλενάδα σου την Κυπρία, που με αποκαλούσε γραφικό και εμετικό μόνο και μόνο επειδή γράφω στον πληθυντικό, εσύ βγήκες πρώτος και μου σύστησες να κατεβάσω τους τόνους, κατηγορόντας με πως δεν διαθέτω χιούμορ και δεν αντιλαμβάνομαι πως στο σπαμοθρεντ γίνεται καζούρα.

Να τα γράφουμε αυτά, γιατί φαίνεται πως η μνήμη σου, είναι ανάλογη του ύψους σου.
Υπεκφυγές πάλι. Με κατηγορείς για κάτι που έκανα πριν 10 χρόνια για να αποφύγεις να πάρεις θέση.
Κρίμα, σε είχα για πιο ντρόμπρο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Ρε το Ειρηνακι να πουμε...μελι εχει και πεφτουν ολοι οι ιπποτες στα ποδια της να την υπερασπιστουν απο τους κακους; :confused: :confused: :confused:
Τυπε, επειδη εισαι φιλος, αν δεν ξερεις κατι ας μην σχολιαζουμε, εδω δεν ειναι πλακα αυτο που συζηταμε.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Υπεκφυγές πάλι. Με κατηγορείς για κάτι που έκανα πριν 10 χρόνια για να αποφύγεις να πάρεις θέση.
Κρίμα, σε είχα για πιο ντρόμπρο
Κι εγώ σε είχα για πιο δίκαιο.

Αν δεν είναι υπεκφυγή το ότι γράφεις πως πέρασαν 10 χρόνια, και δεν πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας, τότε τι θεωρείται υπεκφυγή;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Magandang umaga, nagsimula akong magsalita ng Filipino sa nabasa ko :tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Καυλησπερες… Γυρισαμε απο την πρωτευουσα του νησιου, τη πολη της Χιου, καναμε 25’ ελλειπτικο και τωρα ετοιμαζομαστε να τσιμπησουμε δροσερη πατατοσαλατα με καπνιστο τονο, βραστο αβγο και παγωμενη ζιρο…

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom