ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.779
- Πόντοι
- 5.006
Α ναι τωρα τελος;Εμενα μου ειπε η Μαριαννα οτι ο Αντζελο σου ελεγε πιπες ολες αυτες τις μερες!![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Α ναι τωρα τελος;Εμενα μου ειπε η Μαριαννα οτι ο Αντζελο σου ελεγε πιπες ολες αυτες τις μερες!![]()
Πεστο και ετσι...Αλεφαντος.![]()
η Μαρίνα ρε
Πήραμε κανε και καπνικοφΠεστο και ετσι...Αλεφαντος.![]()
Έχει καταγεγραμμένη συνομιλία, καθώς και sms.Αμα ισχυουν να γινουν...δεν υπαρχει μεγαλυτερη θρασυδειλια να απειλεις γυναικα σωματικα.
ΑΛΛΑ θα πω και ενα ρητο....
Μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια
Καλα ας ξεκινησει με το σωστο τροπο και αμα δει οτι δεν αποδιδει παμε σε πιο συνθετες λυσεις...και σε τελικη αναλυση γιατι να μπλεξετε εσεις με τετοιες καταστασεις;Έχει καταγεγραμμένη συνομιλία, καθώς και sms.
Αλλά όπως θα σας πληροφορήσει και ο Μεγαλειότατος, τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αποδίδουν πάντα.
Ναι τρεμει ολη η Ευρωπη τυπε....ο Πολωνος κατι λεει ο αλλος ειναι μανατζεροδουλεια σιγουρα.Χθες εβλεπα αυτον τον Λαλα και μου ξυπνουσαν δολοφονικα ενστικτα....Πήραμε κανε και καπνικοφ
Καλα ας ξεκινησει με το σωστο τροπο και αμα δει οτι δεν αποδιδει παμε σε πιο συνθετες λυσεις...και σε τελικη αναλυση γιατι να μπλεξετε εσεις με τετοιες καταστασεις;
Καλως...εγω παντως δεν θα μπλεκομουν σε μια κοντρα δυο διαδικτυακων περσονων που μου ειναι παντελως αγνωστοι και αδιαφοροι.Εν πρωτοις γιατι μισω τα θρασυδειλα θρασιμια, και εν δευτεροις επειδη και καλο δικηγορο εχω, αλλα και λεφτα για να τον αποζημιωσω για τη ζημια που θα του κανω
Εσυ ρε που ολο χασκογελας γιατι δεν λυνεις τη παρεξηση οπως λεει η υπογραφη σου;
δωσε μου εμενα τον αριθμο του να δεις αποδοση μετρων σε κανα δυο ημερες το πολυΈχει καταγεγραμμένη συνομιλία, καθώς και sms.
Αλλά όπως θα σας πληροφορήσει και ο Μεγαλειότατος, τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αποδίδουν πάντα.
Υπεκφυγές πάλι. Με κατηγορείς για κάτι που έκανα πριν 10 χρόνια για να αποφύγεις να πάρεις θέση.Κάποτε... Όταν ξέχεσα την φιλενάδα σου την Κυπρία, που με αποκαλούσε γραφικό και εμετικό μόνο και μόνο επειδή γράφω στον πληθυντικό, εσύ βγήκες πρώτος και μου σύστησες να κατεβάσω τους τόνους, κατηγορόντας με πως δεν διαθέτω χιούμορ και δεν αντιλαμβάνομαι πως στο σπαμοθρεντ γίνεται καζούρα.
Να τα γράφουμε αυτά, γιατί φαίνεται πως η μνήμη σου, είναι ανάλογη του ύψους σου.
Τυπε, επειδη εισαι φιλος, αν δεν ξερεις κατι ας μην σχολιαζουμε, εδω δεν ειναι πλακα αυτο που συζηταμε.Ρε το Ειρηνακι να πουμε...μελι εχει και πεφτουν ολοι οι ιπποτες στα ποδια της να την υπερασπιστουν απο τους κακους;![]()
![]()
![]()
Κι εγώ σε είχα για πιο δίκαιο.Υπεκφυγές πάλι. Με κατηγορείς για κάτι που έκανα πριν 10 χρόνια για να αποφύγεις να πάρεις θέση.
Κρίμα, σε είχα για πιο ντρόμπρο
Τυποι χαλαρωστε μην το κανετε....![]()
![]()
Μια χαρα τα λες τυπε....Magandang umaga, nagsimula akong magsalita ng Filipino sa nabasa ko![]()
ΠανταΜια χαρα τα λες τυπε....