ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.716
- Πόντοι
- 5.006
Να είσαι σε ετοιμότητα θα σου στείλω ένα σίγουρο..Ολα θα γίνουν , ΟΛΑ
Να είσαι σε ετοιμότητα θα σου στείλω ένα σίγουρο..Ολα θα γίνουν , ΟΛΑ
εχε εμπιστοσυνη στο ιατρικο τιμ ολα θα γινουνΔε φολιαζεται αυτή η Λέρα..
χθες επαιξα λιγο καζινο να περάσει η ωραΝα είσαι σε ετοιμότητα θα σου στείλω ένα σίγουρο..![]()
χθες επαιξα λιγο καζινο να περάσει η ωρα
αρχιδια .....
να σε γαμησω , μην με γκαντεμιαζεις !!!!ΝΙΠΛΗ σε λιγο παω για δουλεια![]()
![]()
δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα , δεν ξεκινησε καλα
εμεινα απο μετρητα , πρεπει να παρω τηλ να μου φερουν !!!!
να εχει και 100ευρα μεσα ? μονο 50αρικα ειναι πολλα , θα θελει και μεταφορικα ο μουνηςΑν καλέσετε τον Γιούρι και τα δίνει ακόμα 25 τα 100 κρατήστε μου καμιά 50αριά χιλιάδες (για να βγάλω τον μήνα) και έρχομαι να τα πάρω.![]()
να εχει και 100ευρα μεσα ? μονο 50αρικα ειναι πολλα , θα θελει και μεταφορικα ο μουνης
παιζει χρωματοπαγιδα στο πλυντηριο , φτιαχθηκε το θεμαΑς βάλει και κατοστάρικα.
Διακοσάρια να μην βάλει, γιατί του βγαίνει πάντα λάθος το χρώμα.![]()
@athinaios44 ο διπλανος θα ψησει την Κυριακη , μου λεει ελα να φας καμια πέτσα, λεω θα σου βγαλω την δικια σου αν ντουμανιασεις την γειτονια
Πόσο τα δίνει;οποιος ψηνεται για ζεστο χρημα μετρητο να μ πει
εχω ενα φιλαρακι που εκτυπωνει ευρω σε κατι κλεμμενες μητρες
βαζει και χαρτινο δακτυλιδι στις δεσμιδες ? εμενα ετσι μου αρεσουν τα λεφτα , νοικοκυρεμέναοποιος ψηνεται για ζεστο χρημα μετρητο να μ πει
εχω ενα φιλαρακι που εκτυπωνει ευρω σε κατι κλεμμενες μητρες
μπα με λαστιχακια τα πιανειβαζει και χαρτινο δακτυλιδι στις δεσμιδες ? εμενα ετσι μου αρεσουν τα λεφτα , νοικοκυρεμένα
Πρωινός πρωινός.ΝΙΠΛΗ σε λιγο παω για δουλεια![]()
![]()
δεν θελω μασουρια , τα θελω τουβλα με δακτυλιδι, ετσι μ αρεσουν , να τραβαω και να βγαζω στην τυχη ενα και να παιζω με φυλλο μονα-ζυγαμπα με λαστιχακια τα πιανει
τα κανει μασουρακια των 1000 και τα δινει
12-9 περιπτερο βαρδιαΠρωινός πρωινός.
μπα με λαστιχακια τα πιανει
τα κανει μασουρακια των 1000 και τα δινει
θα παιξουμε κοκκαλα;αλλα με λεφτα μονοπολυς τα κανονικα τα εχω σε ελλειψηδεν θελω μασουρια , τα θελω τουβλα με δακτυλιδι, ετσι μ αρεσουν , να τραβαω και να βγαζω στην τυχη ενα και να παιζω με φυλλο μονα-ζυγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
12-9 περιπτερο βαρδια