Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Εχουν βαλει στο ματι το νημα μας! Το φυλλο μηδεν! Δε θα σας περασει ρουφ! Θα σας βρουμε και θα σας leedsαρουμε! :alivedick:

η στεναχώρια σας είναι έκδηλη αγαπητέ
φοβάμαι μήπως δεν έχετε όρεξη να τελειώσετε την δεύτερη ζαμπονό με τον τρίτο φρέντο

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
φοβάμαι μήπως δεν έχετε όρεξη να τελειώσετε την δεύτερη ζαμπονό με τον τρίτο φρέντο
οχι και ζαμπον ο καραμανης ρε τυπε. αφου την εχει κοψει τη ζουζου:undecided::undecided::undecided:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τελευταια τις εχω κοψει τις σφολιατες μουτρο… λιτα τοστακια πολυσπορα με τυρι γαλοπουλα και μαγιο λαιτ μονο… :undecided:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τη διωξανε μπαμπεσικα τα νακιαμου, αδικα εφυγε, ΑΔΙΚΑ.

Αν αναφέρεστε στη δεύτερη και τελευταία εκπαραθύρωσή της από τον παρόντα, τότε, ναι. Μετά τα τελευταία γεγονότα έχουμε βάσιμη υποψία (για να μην γράψω, βεβαιότητα) πως πρόκειται για προϊόν εμπάθειας.

Όσον αφορά τώρα την πρώτη αποβολή της, ήτο πλήρως δικαιολογημένη.

Αυτά τα ολίγα, για να λέμε τα σύκα, σύκα και, την σκάφη, σκάφη.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Και ερωτώ;
Μήπως το μπανάρισμα των δύο αυτών μελών ήταν στοχευμένο και εξ απαιτήσεως κάποιου μέλους που ¨μυγιάστηκε" από αναπαραγωγή και σχολιασμό αναρτήσεως μιας άλλης εκδιδομένης;

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, διότι σχεδόν όλοι είμεθα υποψιασμένοι για την απάντηση.
αυτό δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω!
Ουτε καν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς με αυτό!
Εν τω μεταξύ πως είστε υποψιασμένοι όλοι και δεν εγω δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς με εκπλήσει!
Μήπως το ψάχνετε πολύ όλοι σας και το μυαλό σας πάει σε πλεκτάνες και απλά λόγω του 24ωρου ban που είχανε, θα ήταν οι πρώτοι που θα την πληρώνανε?
Ξέρεις καμιά φορά οι πιο φυσιολογικές απαντήσεις είναι δίπλα μας!
Πάντως για να μην εξεγείρεστε το νήμα μεταφέρθηκε απο χθες εκεί που πρέπει!
Και το τονίζω ότι το αν η κοπέλα ξέρει κάποιους ή όχι εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι το νήμα της φτιάχτηκε επι τούτου εκεί που ήταν!
Ας μην βλέπουμε φαντάσματα!

• Like
Αντιδράσεις: LION7

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
@thesaint επίσης εσείς ξεκινησατε να συγχέετε τα ban με την κορασίδα και τα πουτανίστικα νήματα

Τελος πάντων αυτό που καταλαβαίνω ότι γράφοντας όλοι με γρίφους και με κατηγορίες ένθεν και ένθεν δεν βγαίναι καπου!
Συμπέρασμα: όποιος δεν είναι μαζί σας ,είναι εχθρός σας.

• Like
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
αυτό δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω!
Ουτε καν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς με αυτό!
Εν τω μεταξύ πως είστε υποψιασμένοι όλοι και δεν εγω δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς με εκπλήσει!
Μήπως το ψάχνετε πολύ όλοι σας και το μυαλό σας πάει σε πλεκτάνες και απλά λόγω του 24ωρου ban που είχανε, θα ήταν οι πρώτοι που θα την πληρώνανε?
Ξέρεις καμιά φορά οι πιο φυσιολογικές απαντήσεις είναι δίπλα μας!
Πάντως για να μην εξεγείρεστε το νήμα μεταφέρθηκε απο χθες εκεί που πρέπει!
Και το τονίζω ότι το αν η κοπέλα ξέρει κάποιους ή όχι εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι το νήμα της φτιάχτηκε επι τούτου εκεί που ήταν!
Ας μην βλέπουμε φαντάσματα!

Τους πρώτους, τους είδαμε. :)

Αυτό που δεν είδαμε ήταν οι υπόλοιποι μετά από αυτούς που σπάμαραν το ίδιο, αν όχι και περισσότερο.

Και ενώ είστε λαλίστατος όσον αφορά "τους πρώτους", για τους υπόλοιπους δεν λαμβάνετε καμία θέση.

Γιατί άραγε; Οι υπόλοιποι δεν ενοχλούσαν;

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.451
Πόντοι
6.246
Εν πρώτοις, καμία νευρικότητα, αγαπητέ.

Εν δευτέροις, δεν εισήγαγα εγώ στην συζήτηση περί μπαναρίσματος το επιχείρημα της ενοχλήσεως μιας αθώας, ανυποψίαστης φοιτητριούλας που εκδίδεται, από αληταράδες. Εσείς το εισηγηθήκατε.

Εν τρίτοις, αν δεν υπάρχει δικαιολογία για το μπανάρισμα αυτών των δυό, ποια δικαιολογία υπάρχει για το μη μπανάρισμα (έστω και 24ώρου) του κ. Alex 71 που έκανε δεκάδες αναρτήσεις με προσκλήσεις για εξωτικά ταξίδια, ρομαντικά ακριβά δείπνα και άλλα γλυκανάλατα; Αυτά προσέφεραν στην ενημέρωση; Ή μήπως δεν ενοχλούσαν στο θέμα της αναζήτησης πουτανικών πληροφοριών ανάμεσά τους; Να υποθέσω επίσης, πώς και τα υπόλοιπες άσχετες αναρτήσεις πολλών μελών όπως οι κ.κ. Τρομπαδόρος, Γιαγκούλας παλαιοαγορίνας, Παλαιόσκυλος (και πολλών άλλων) ήτο αόρατες;

Και ερωτώ;
Μήπως το μπανάρισμα των δύο αυτών μελών ήταν στοχευμένο και εξ απαιτήσεως κάποιου μέλους που ¨μυγιάστηκε" από αναπαραγωγή και σχολιασμό αναρτήσεως μιας άλλης εκδιδομένης;

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, διότι σχεδόν όλοι είμεθα υποψιασμένοι για την απάντηση.
Παλαιόσκυλος; Αναφέρεστε σε εμένα;
Αν ναι, προτιμώ το ψοφόσκυλος.
Αν ναι, να απαντήσω.
:hi:

• Χαχα
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
@thesaint επίσης εσείς ξεκινησατε να συγχέετε τα ban με την κορασίδα και τα πουτανίστικα νήματα

Τελος πάντων αυτό που καταλαβαίνω ότι γράφοντας όλοι με γρίφους και με κατηγορίες ένθεν και ένθεν δεν βγαίναι καπου!
Συμπέρασμα: όποιος δεν είναι μαζί σας ,είναι εχθρός σας.

Δεν το αρνούμαι.

Μη βγάζετε όμως την ουρά σας πονηρά στην απέξω, διότι και το δεχθήκατε αλλά και το προχωρήσατε και πρισσότερο:

Όσο για το συμπέρασμά σας, θα σας συνιστούσα να μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Η εν γένει συμπεριφορά μου στον παρόντα, δεν έχει συνδεθεί ποτέ με κάτι τέτοιο. Τουναντίον θα έλεγα πως είμαι από τις λιγοστές εξαιρέσεις που εγκαλώ αυτούς που συντάσσονται μαζί μου, όταν προβαίνουν σε ατοπήματα εναντίον αυτών που μου αντιτάσσονται.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.451
Πόντοι
6.246
Θα το έχω υπόψιν μου.

Απαντήστε ελεύθερα.
Σε ένα νήμα με 81 σελίδες
έχω 11 παραθέσεις. Νομίζω απέχω από τον ορισμό του σπαμ.

Ωστόσο, αν μπορεί να θεωρηθεί σπαμ η συνομιλία μου με άλλο μέλος (για θέμα που αφορά βέβαια αποκλειστικά τις εκδιδόμενες) μπορείτε να ανατρέξετε στις παραθέσεις μου και να δείτε ότι ευγενικά έγραψα: «πλατειάζουμε» και διέκοψα την συνομιλία.

Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι γράφω. Φυσικά η πλάκα είναι πάντα καλοδεχούμενη. Δεν είναι όμως ο μόνος σκοπός της παρουσίας μου στο φόρουμ.

Σας διαβεβαιώ και το τονίζω, ότι διασκεδάζω με την μεγάλη παρέα σας και πολλές φορές έχω πατήσει το κουμπάκι με τα like ? .

Το οτι εμπιστεύομαι, σέβομαι, αλληλογραφώ κτλ με κάποια μέλη δεν σας δίνει το δικαίωμα να βρείτε σε εμένα αυτό που μπορεί να ψάχνετε.

ΥΓ. Μην τσακώνεστε το λέω σε όλους ΟΛΟΥΣ :hi:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
βρε άνθρωπες του Θεού, μπορείς να μου πεις τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με τις τρολιές και τα ban?
Ειλικρινά το οτι επιμένεις σε ένα τέτοιο θέμα και προσπαθείτε να αντλήσετε οποιαδήποτε δικαιολογία για το μπανάρισμα των 2 μελών με ξεπερνάει!
Τέλος πάντων ,επειδή είναι εμφανής η νευρικότητα σας, θα το αφήσω εδω!
θα πρεπει να υπαρχει διαφανεια οσον αφορα τα ΒΑΝ και τους λογους που χρεωθηκαν αυτα απο τη διαχειριση... αυτο αφορα καθε ΒΑΝ... θα επρεπε να υπαρχει σχετικο θεμα με μεριμνα της διαχειρισης , οπου να ποσταρονται οι κιτρινες καρτες και επειτα οι κοκκινες...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Αν αναφέρεστε στη δεύτερη και τελευταία εκπαραθύρωσή της από τον παρόντα, τότε, ναι. Μετά τα τελευταία γεγονότα έχουμε βάσιμη υποψία (για να μην γράψω, βεβαιότητα) πως πρόκειται για προϊόν εμπάθειας.

Όσον αφορά τώρα την πρώτη αποβολή της, ήτο πλήρως δικαιολογημένη.

Αυτά τα ολίγα, για να λέμε τα σύκα, σύκα και, την σκάφη, σκάφη.
Συμφωνούμε. Την πρώτη την επιδίωξε κιόλας, "έσπασε" ως ατίθαση νέα που εμφανίσθηκε, τη δεύτερη κάποιος εμπαθής, ονόματα δε λέμε, φρόντισε να την εξαφανίσει χωρίς προφανή λόγο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
θα πρεπει να υπαρχει διαφανεια οσον αφορα τα ΒΑΝ και τους λογους που χρεωθηκαν αυτα απο τη διαχειριση... αυτο αφορα καθε ΒΑΝ... θα επρεπε να υπαρχει σχετικο θεμα με μεριμνα της διαχειρισης , οπου να ποσταρονται οι κιτρινες καρτες και επειτα οι κοκκινες...
Γιατί; Κουμάντο θα κάνετε στο μαγαζί του άλλου;
Όποιος δε γουστάρει το σάιτ και τους κανόνες του, απλά την κάνει, δεν τον κραταει κανεις

• Like
Αντιδράσεις: alpula

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Συμφωνούμε. Την πρώτη την επιδίωξε κιόλας, "έσπασε" ως ατίθαση νέα που εμφανίσθηκε, τη δεύτερη κάποιος εμπαθής, ονόματα δε λέμε, φρόντισε να την εξαφανίσει χωρίς προφανή λόγο.
να αλλαξει αμεσα το νομοθετικο πλαισιο των κλωνων τυπε! να περασει asap απο τη βουλη του μπου!

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Γιατί; Κουμάντο θα κάνετε στο μαγαζί του άλλου;
Όποιος δε γουστάρει το σάιτ και τους κανόνες του, απλά την κάνει, δεν τον κραταει κανεις
για τη διαφανεια τυπε ωστε να μην εχουμε να λεμε για "εμπαθειες" κλπ των δχστων

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom