ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
το εχω δει , πολυ αμερικανιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτες που ειναι χωρις ρωγα δεν τις μπορω καθόλου
το εχω δει , πολυ αμερικανιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτες που ειναι χωρις ρωγα δεν τις μπορω καθόλου
2 και 3 εχουν βγει
ρε γαμω τα οστα σου τι διαολο σουρωμενο η κοκιασμενο εισαι;σου λεω να σου πω ταινια μωρη πουστρα γαμημενη που την εχει το νετφλιξ που το εχω και εγω αλλα ξερω οτι το εχεις και εσυ και μου λες παραπληγιες;στα αρχιδια μου που την εχει, τα εχω ολα , netflix apple movies amazon HBO , ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ !!!
ρε φίλε τώρα τι μου το θύμισες. Θα είχαμε ήδη δει το top gun 2 και το avatar 2 μη τους γαμήσω τους ιούςγαμαει περιμενω να βγουν και τα αλλα2 γαμω τον κορονοιο
ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!!!
ρε γαμω τα οστα σου τι διαολο σουρωμενο η κοκιασμενο εισαι;σου λεω να σου πω ταινια μωρη πουστρα γαμημενη που την εχει το νετφλιξ που το εχω και εγω αλλα ξερω οτι το εχεις και εσυ και μου λες παραπληγιες;
γαμησε τα ολα πισω εχουν παειρε φίλε τώρα τι μου το θύμισες. Θα είχαμε ήδη δει το top gun 2 και το avatar 2 μη τους γαμήσω τους ιούς
ΠΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ συνδρομο νταουν, ΠΕΣ !!!! σαν να σου ειπα ναι ειναι βρε ηλιθιε αυτο που σου απαντησαρε γαμω τα οστα σου τι διαολο σουρωμενο η κοκιασμενο εισαι;σου λεω να σου πω ταινια μωρη πουστρα γαμημενη που την εχει το νετφλιξ που το εχω και εγω αλλα ξερω οτι το εχεις και εσυ και μου λες παραπληγιες;
ε μα με τον μαλακα τον καρκινιαρη εχει χαζεψει μεσα στο σπιτι δεν γαμαει δεν τον βλεπει ηλιος και μας πρηζει τις μπαλες για τα λεφτα και τις μαλακιες που εχει
the sniper πολυ γαματη και εχει βγει και σε σειρα ..δες και αν δεν σου αρεσει θα σε γαμησωΠΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ συνδρομο νταουν, ΠΕΣ !!!! σαν να σου ειπα ναι ειναι βρε ηλιθιε αυτο που σου απαντησα
βρε μαλακα σου εχει καψει το ηλεκτρονικο τσιγαρο τα 2 εγκεφαλικα κυταρα που σου εχουν απομενει !!!ε μα με τον μαλακα τον καρκινιαρη εχει χαζεψει μεσα στο σπιτι δεν γαμαει δεν τον βλεπει ηλιος και μας πρηζει τις μπαλες για τα λεφτα και τις μαλακιες που εχει
καμια περιπετεια , κανα τετοιο
οχι με δρακους , σπαθια , μαγους , και κομμαντος που ειναι ενας και σκοτωνει 250 ατομα με ενα γεμιστήρα
κανα κοινωνικό , κατι τετοιο
δηλαδη νορμαλ
ουτε χαζοκωμωδίες
εγώ έχω διευκολύνει πολύ την αναζήτηση ταινιών γιατί σκέφτομαι ποιόν ηθοποιό έχω όρεξη να δω σήμερα. Μετά βάζω το filmography και διαλέγω ταινία.ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!!!
οτι παιζει αγγλικο συμμορία , γκανγκστερ και τετοια τα εχω δει
THE SNIPER GAMIOLA ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΓΟΥΩΛΜΠΕΡΓΚ PRVTAGVNISTHS KAI EXEI SΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑβρε μαλακα σου εχει καψει το ηλεκτρονικο τσιγαρο τα 2 εγκεφαλικα κυταρα που σου εχουν απομενει !!!
σου λεω ΠΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ που εισαι σωγραμπρος
σωστο αυτο , το κανω και εγω , ετσι ειδα Ντειζελεγώ έχω διευκολύνει πολύ την αναζήτηση ταινιών γιατί σκέφτομαι ποιόν ηθοποιό έχω όρεξη να δω σήμερα. Μετά βάζω το filmography και διαλέγω ταινία.
Μου έρχεται πιό εύκολα να επιλέξω ηθοποιό από το να επιλέξω είδος ταινίας.
εδώ έγραψες ότι δεν θέλεις να σκοτώνει 120 με ένα γεμιστήρα και σου πρότεινε το τζον γουίκΠΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ συνδρομο νταουν, ΠΕΣ !!!! σαν να σου ειπα ναι ειναι βρε ηλιθιε αυτο που σου απαντησα
ΟΧΙ ΕΓΩ ΡΕεδώ έγραψες ότι δεν θέλεις να σκοτώνει 120 με ένα γεμιστήρα και σου πρότεινε το τζον γουίκ
ΑΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΣΕΙ ΑΥΤΟΣ KAI ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥTHE SNIPER GAMIOLA ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΓΟΥΩΛΜΠΕΡΓΚ PRVTAGVNISTHS KAI EXEI SΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
γαματο τυπε
Και ρωτάς εδώ μέσα για ταινία ρε μάστορα;στα αρχιδια μου που την εχει, τα εχω ολα , netflix apple movies amazon HBO , ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ !!!
.....ενδιαφερονεγώ έχω διευκολύνει πολύ την αναζήτηση ταινιών γιατί σκέφτομαι ποιόν ηθοποιό έχω όρεξη να δω σήμερα. Μετά βάζω το filmography και διαλέγω ταινία.
Μου έρχεται πιό εύκολα να επιλέξω ηθοποιό από το να επιλέξω είδος ταινίας.