brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.848
- Πόντοι
- 2.606
Η ειρήνη γράφει ρε μαλακαΠου εισαι ρε μουνοβαγονη, λειπεις, ΛΕΙΠΕΙΣ
Η ειρήνη γράφει ρε μαλακαΠου εισαι ρε μουνοβαγονη, λειπεις, ΛΕΙΠΕΙΣ
Τους 2 τους ξερουμε22 επισκέπτες παρακολουθούν
Περνάνε τα χρόνια σκατογερε και καθεστε και φωναζετε για έναν τύπο που έφαγε μπαν σε φόρουμ, συμφορά που μας βρήκε! (τον οποίο οι περισσότεροι, αν όχι κι ολοι δεν έχετε δει και ποτέ)Όντως.
Κάποτε ήταν σαφώς καλύτερο. Πιο σπιρτόζικο και πιο πνευματώδες. Αλλά μην λησμονείτε πως ούτε εγώ, αλλά ούτε και εσείς δεν είμαστε πλέον αυτοί που είμαστε κάποτε.
περιμένεις απο την ίδια η οποία δεν ξέρει που πάνε τα 4 εδώ μέσα να διαμαρτυρηθεί?
Τέλος πάντων δεν χρειάζεται να φωνάζεις.
Θα τη βγάλω κύριε Διομήδη για πάρτυ σας μισό λεπτόκ.Αντζελο με στεναχωρήσατε με την υπογραφή σας
Περνάνε τα χρόνια σκατογερε και καθεστε και φωναζετε για έναν τύπο που έφαγε μπαν σε φόρουμ, συμφορά που μας βρήκε! (τον οποίο οι περισσότεροι, αν όχι κι ολοι δεν έχετε δει και ποτέ)
Να αγειασει το χερι σου!Παιδιά!!! έκανα αναφορά στον κ.Αντζελο για τις 3άρες -4άρες και 5άρες.
Σας το κοινοποιώ και νίπτω τας χείρας μου.
Ουτε εσένα σε εχω δειΠερνάνε τα χρόνια σκατογερε και καθεστε και φωναζετε για έναν τύπο που έφαγε μπαν σε φόρουμ, συμφορά που μας βρήκε! (τον οποίο οι περισσότεροι, αν όχι κι ολοι δεν έχετε δει και ποτέ)
Αυτό θα κάνω. Είμαι στη φάση της διασκέδασης απλά, όπως είπα και πρινΕφόσον εσείς έχετε σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθείτε, μπορείτε να μας αγνοήσετε.
Κανένας δεν σας κρατά εδώ με το πιστόλι στον κρόταφο.
Σώπα ρε εσύ Αντζελο ας είμασταν ικανοί να μην τα τρώγαμε.Θα τη βγάλω κύριε Διομήδη για πάρτυ σας μισό λεπτό
Παιδιά!!! έκανα αναφορά στον κ.Αντζελο για τις 3άρες -4άρες και 5άρες.
Παιδιά!!! έκανα αναφορά στον κ.Αντζελο για τις 3άρες -4άρες και 5άρες.
Τα εγγονάκια του τα είδε χθεςΕφόσον εσείς έχετε σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθείτε, μπορείτε να μας αγνοήσετε.
αφου βλεπεις κωλοτριβεται εδω σαν την πουτανα και σαν την πρεζου..τον αγνοουνε σχεδον ολοι και ερχεται παλι για την δοση του εχει καταντησει γραφικος ο ΜΟΥΤΣΟΣ ...και στο τελος ειπε οτι ειμαστε και κλικαΕφόσον εσείς έχετε σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθείτε, μπορείτε να μας αγνοήσετε.
Μ επνιξες ρε μλκ, Μ ΕΠΝΙΞΕΣσταμάτα να με κολακεύεις για να σε πάω πάλι για σουβλάκια, δεσποινίς μου
Aυτο δεν ακουστηκε καλαΘα τη βγάλω κύριε Διομήδη για πάρτυ σας μισό λεπτό
Αυτο το ακαταληπτο ειναι ποστ πιστοποιησης οτι εισαι ο μουνοβαγονης, σε καταλαβαμε.Οι εραστές είναι ακριβά κύπελλα, όπου ο ένας πίνει τον άλλο.
Το πρωί πηγαίνουν σε ολοπόρφυρους, βασιλικούς δρόμους
και το βράδυ πλαγιάζουν σε κρεβάτια κι από θρύλους πιο βαθιά.
Κι αν καμιά φορά τους δεις να παραπατάνε
ή να παίρνουν μονοπάτια άγνωστα και μυθικά- μην ξαφνιαστείς,
γιατί οι εραστές είναι τυφλοί, με τα ωχρά τους βλέφαρα κλειστά
ο ένας από τη λάμψη του άλλου. Οι εραστές δε βλέπουν, μόνο αγγίζονται,
μα οι ρόγες των δαχτύλων τους είναι τα ίδια τα πελώρια,
τα πάντα έκπληκτα, μάτια του Θεού”
αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ
δεν έπιρε να πιοω τις μπυριστες και εχω και ρανδοβου με με μια τιντερού λιαρδα θα ραοπαο παλι
Αυτό θα κάνω. Είμαι στη φάση της διασκέδασης απλά, όπως είπα και πριν