Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.775
Πόντοι
6.256
γιατι ειναι μαλακας και κανει σαν μικρο παιδι..μου εγινε και παρεξηγιαρης ο Ταμτακος
Εσυ εισαι η πετρα(χαλικακι θα ελεγα) του σκανδαλου?Γι αυτο δεν ερχεται ο ναμπερ ουαν ηλεκτρολογος της Αγια-Βαρβαρας εδω:think::confused::confused::confused:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Εδώ οφείλω να σας πω πως κάνετε ένα τραγικό λάθος.

Ένα πουτανικό νήμα και ένας πουτανικός τίτλος, ορίζεται αποκλειστικά και μόνον από την διοίκηση.

Και αυτό για τον προφανή λόγο πως όλα αυτά πρέπει πρώτα να διασταυρωθούν, προς αποφυγήν προμοτόρων, γραφείων που βρίσκονται πίσω από δήθεν ανεξάρτητες και λοιπές "ομορφιές" που έχουμε δει κατά καιρούς.

Είστε πολύ παλαιό μέλος και σίγουρα είστε γνώστης περιπτώσεων όπως, της Μαριάννας, και της Φαίδρας, που πατροναρίστηκαν από πολύ γνωστά και εξέχοντα τότε μέλη, αλλά η πρώτη κάθε άλλο παρά πόρνη πολυτελείας ήτο, και η δεύτερη δεν ήταν νεοφανής όπως ήθελαν να μας την παρουσιάσουν, αλλά παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι.

Οπότε την απόφαση για το αν ένα νήμα είναι πουτανικό και μια πουτάνα, πουτάνα, δεν την παίρνω εγώ και εσείς, αλλά η διοίκηση.
και πως γνωρίζετε ότι η διοίκηση δεν γνώριζε αν ήταν ή όχι εκδιδόμενη?
Επίσης μπορώ να σας αναφέρω νήματα ιερόδουλων που γράφουμε εδώ μεσα και οι ίδιες έιτε δεν γράφουν , είτε δεν έχουν πιστοποίηση!
Με την λογική αυτή που έχετε μπορεί όποιος θέλει να τρολάρει στο νήμα της μαρινας60 ή στης ιζαμπέλλας!
Το αν πατροναρίστηκε κάποια ή όχι είναι άτοπο στην συζήτηση μας!
Επίσης τα περι του παλιού μέλος που διάβασα εδώ μέσα για τους μπαναρισμένους τα θεωρώ φαιδρά.
Εγώ δηλαδή θα πρέπει να τα κάνω όλα πουτάνα και να είμαι στο απυρόβλητο?
Η λογική λέει ότι θα έπρεπε το νήμα της να πάει σε άλλη κατηγορία,αυτό και μόνο!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.458
Πόντοι
12.756
Εσυ εισαι η πετρα(χαλικακι θα ελεγα) του σκανδαλου?Γι αυτο δεν ερχεται ο ναμπερ ουαν ηλεκτρολογος της Αγια-Βαρβαρας εδω:think::confused::confused::confused:
δεν ξερω ρε συ με τον αψυχολογητο παπαρα μπορει και αλλοι..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.118
Πόντοι
2.606
Εδω ειπε οτι δεν θα γραφει για δικους του λογους,οποτε επρεπε να φτιαξουμε κι αλλο νημα.Αντε να αρχισουν τα ριαλιτι να σωθουμε απο τα μπανια:confused::confused::confused:
Μα και δικό του νήμα ανοιξε και ούτε εκεί έγραφε... :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.775
Πόντοι
6.256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.322
Πόντοι
5.506
που τύπε?
Γιατί εγω έμπαινα και είχα χάσει την μπάλα,ρώταγα κάποια μέλη να μου πουν που πρέπει να διαβάσω!
Εσυ εμπαινες, ξαναεμπαινες, δε μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις τι εννοουσες οταν εγραφες «απο τοτε που σου τη ΜΠΑΝΑΡΑΜΕ» εννοωντας το νικ με τη φωτο προφιλ που εχω τωρα.
Για κανε μια προσπαθεια

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Κανένα θέμα, μερικοί με διασκεδάζετε (κάποιοι λίγο με το χιούμορ τους, κάποιοι πολλοι περισσότεροι με τα χάλια τους) και μπαίνω. Είστε η μετεμψύχωση του παλιού chat thread αλλά σε χειρότερη έκδοση δυστυχώς, δεν υπάρχει βάτραχος :undecided-old:
Έχετε ακουστα για τις καμήλες και τις καμπούρες τους;;

Φοβάμαι πως όχι :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.118
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Το νήμα θυμίζει μέρες 89
Menios_Koutsogiorgas-eidiko_dikastirio.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Μια που είσαι και εσυ στη συνέλευση φιλτατε Λεονταριε για πες μας τι πρόβλημα έχεις με το νήμα αυτό και με τα «ναυάγια» που γράφουμε εδώ μέσα;
Επ!!!!!!!!!!!! ενίσταμαι κ.Πρόεδρε εγω δεν είμαι <<ναυάγιο>> ένας μικροτσούτσουνος παππούλης είμαι.
Παρακαλώ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΥ να γραφτεί στα πρακτικά η ένσταση μου.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.427
Πόντοι
25.467
και πως γνωρίζετε ότι η διοίκηση δεν γνώριζε αν ήταν ή όχι εκδιδόμενη
Επίσης μπορώ να σας αναφέρω νήματα ιερόδουλων που γράφουμε εδώ μεσα και οι ίδιες έιτε δεν γράφουν , είτε δεν έχουν πιστοποίηση!
Με την λογική αυτή που έχετε μπορεί όποιος θέλει να τρολάρει στο νήμα της μαρινας60 ή στης ιζαμπέλλας!
Το αν πατροναρίστηκε κάποια ή όχι είναι άτοπο στην συζήτηση μας!
Επίσης τα περι του παλιού μέλος που διάβασα εδώ μέσα για τους μπαναρισμένους τα θεωρώ φαιδρά.
Εγώ δηλαδή θα πρέπει να τα κάνω όλα πουτάνα και να είμαι στο απυρόβλητο?
Η λογική λέει ότι θα έπρεπε το νήμα της να πάει σε άλλη κατηγορία,αυτό και μόνο!

Αν η διοίκηση το γνώριζε, όφειλε να μεταφέρει το νήμα της στα πουτανικά, όσο και να της αποδώσει τίτλο.

Δεν φέρουν καμία ευθύνη τα μέλη για την ολιγωρία της διοίκησης.

Όσο για τα υπόλοιπα, και στης Βερόνικας έπεφτε το σπαμάρισμα της αρκούδας, αλλά η διοίκηση δεν είχε δείξει το ίδιο ενδιαφέρον.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
κακό που μου έκανες που έβαλες την φωτογραφία της....:2funny::2funny:
ε ρε κάτι κολλήματα!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.228
Πόντοι
5.006
Υπεκυψα και παραγγειλα πιτα καλαμακι χοιρινο ντοματα πατατα κρεμμυδι μαρουλι σως και αλλες παγωμενες ΑΛΦΑ… μουνι η διατροφη και περιμενε κι ο τρελογιατρος να χασω και 4 κιλα! :confused: :confused: :confused:
:smiling-face-with-heart-eyes: :springsmile: :grouphug:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Αν η διοίκηση το γνώριζε, όφειλε να μεταφέρει το νήμα της στα πουτανικά, όσο και να της αποδώσει τίτλο.

Δεν φέρουν καμία ευθύνη τα μέλη για την ολιγωρία της διοίκησης.

Όσο για τα υπόλοιπα, και στης Βερόνικας έπεφτε το σπαμάρισμα της αρκούδας, αλλά η διοίκηση δεν είχε δείξει το ίδιο ενδιαφέρον.
Και καρτέλα για κριτικές έπρεπε να έχει ανοιχτεί...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.427
Πόντοι
25.467
Κανένα θέμα, μερικοί με διασκεδάζετε (κάποιοι λίγοι με το χιούμορ τους, κάποιοι πολλοι περισσότεροι με τα χάλια τους) και μπαίνω. Είστε η μετεμψύχωση του παλιού chat thread αλλά σε χειρότερη έκδοση δυστυχώς, δεν υπάρχει βάτραχος :undecided-old:

Αμοιβαία η διασκέδαση. :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom