Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.014
- Πόντοι
- 12.756
Σύνθημα. ΠροσκυνομουνάκηςΠες τα συνθηματα αλλιως σε βλεπω να εισαι ο πρωτος πελάτης στα εκτακτα με τραυματα σφαιρας
Σύνθημα. Προσκυνομουνάκης
Παρασύνθημα. Χειροκροτητής
Μου άλλαξαν αγωγή και πάω καλύτερα Αγιέ μουΜε χαρά μου παρατηρώ πως η αίσθηση του χιούμορ σας βελτιώθηκε.
Σύνθημα. Προσκυνομουνάκης
Παρασύνθημα. Χειροκροτητής
δεν εχεις μπει ακομα σε αγωγη τυπε μου.Μου άλλαξαν αγωγή και πάω καλύτερα Αγιέ μου
Αχ... ξύνετε πληγές Άγιε μου. Μακάρι να την είχα υπό την κηδεμονία μου.Προσωπικά σας ζητώ συγγνώμη που "έβαλα μπροστά" την κηδεμονευομένη σας, αλλά καθώς φαίνεται μπέρδεψε την ευγένεια που της δείχνουμε επειδή ανήκει στο ασθενές φύλο, με αδυναμία.
μετα την αγωγη σου , οποια θελεις θα την εχεις , μπορουμε να σου δωσουμε και γραπτη εγγυηση γι αυτοΑχ... ξύνετε πληγές Άγιε μου. Μακάρι να την είχα υπό την κηδεμονία μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με placebo με θεραπεύσατε;
Ελα ρε δίπλα να φας να μπινελικιασουμετα την αγωγη σου , οποια θελεις θα την εχεις , μπορουμε να σου δωσουμε και γραπτη εγγυηση γι αυτο
βαλε λινκ τυπε γιατι εχω ανοιχτα 50 μετωπα σε 50 διπλα νηματαΕλα ρε δίπλα να φας να μπινελικιασου
Ακολουθείς παρόμοια αγωγή με του Ψυχοπαθή και για την περιπτωσή μου; Εγώ δεν θεωρώ ότι με έφτυσε μία γυνή, θεωρώ ότι με φτύνουν όλοιμετα την αγωγη σου , οποια θελεις θα την εχεις , μπορουμε να σου δωσουμε και γραπτη εγγυηση γι αυτο
τυπε τι μας περασες κανα φασονατζιδικοΑκολουθείς παρόμοια αγωγή με του Ψυχοπαθή και για την περιπτωσή μου; Εγώ δεν θεωρώ ότι μέ έφτυσε μία γυνή, θεωρώ ότι με φτύνουν όλοι
μην τον μπουμπουνισεις τον μπαρμπα κλινικαρχη θα τσιμεντωθεις....Η κλινικη του bou με εσωσε. Αποδεχτηκα τη πανηγυρικη ηττα μου απο το μαρακι.
Θα πληρωσω με συναλλαγματικες γιατι εχω αλλα εξοδα επι του παροντος.