troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.178
- Πόντοι
- 5.506
χαμος θειοΚαλησπέρα Jim25cm.
Γιατί αλλάξατε άβαταρ όλοι σας;
Tί συνέβη εν τη απουσία μου;
βαλε ενα μουνι γκιφακι το εχουμε αναγκη
χαμος θειοΚαλησπέρα Jim25cm.
Κατάλαβα, αρχίδια μπαν έφαγε ο Νιπλής, απλά έφυγε για να γλυτώσει την τράκα...εσυ εχεις λεφτα παντως..πρεπει να ξαλαφρωθεις απο 509 ευρω![]()
Προσωρινώς άλλαξα Διο ενεκα υποστήριξης στον βαρυποινίτη ΝιπληΚαλησπέρα Jim25cm.
Τυπε πατησα το ρουφιανοκουμπο....ειναι κλοπη πουτανικης ιδιοκτησιας.![]()
![]()
![]()
Εσυ γιατι πηρες το αβαταρ του Νιπλη?ΜΙα σειρα να κρατησουμε παιδια.,ΜΙΑ ΣΕΙΡΑΠαιδιά εγώ θα κάτσω στη πορτα μην το σκάσει ο ρουφιάνος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ
Καλως το φίλτατο Διομηδη![]()
Εσύ δεν είσαι που βάζεις συνέχεια ξέκωλα gifakia; Σε ξέρω εσένα ......Το συνδικάτο πρώην και νυν προέδρων ΠΑΕ
Καλη ερωτηση τυπε...σκεφτομουν για τον Πορδολαγνο.ποιος θα ειναι παρουσιαστης τυπε?
Παλι για μπανιο ειναιΠροσωρινώς άλλαξα Διο ενεκα υποστήριξης στον βαρυποινίτη Νιπλη![]()
το δικαιουμαι το χβοξ απλα ολοι ειναι μουνηδες και ας εχουν λεφτα....ΠΡΕΠΕΙ να ξεχωρισεις ΕΣΥ απο την πλεμπαΚατάλαβα, αρχίδια μπαν έφαγε ο Νιπλής, απλά έφυγε για να γλυτώσει την τράκα...![]()
Ενα Xbox του έχω τάξειΜπάς και του τάξατε κανα 30άρι;
Νομίζω μόλις έφαγα ΜΠΑΝ...το δικαιουμαι το χβοξ απλα ολοι ειναι μουνηδες και ας εχουν λεφτα....ΠΡΕΠΕΙ να ξεχωρισεις ΕΣΥ απο την πλεμπα![]()
Γιατι το δικαιουσαι ρε νιμου το XBOX;το δικαιουμαι το χβοξ απλα ολοι ειναι μουνηδες και ας εχουν λεφτα....ΠΡΕΠΕΙ να ξεχωρισεις ΕΣΥ απο την πλεμπα![]()
γιατι δεν εχω λεφτα να το παρω και εδω το σαι εχει πλουσιους που μπορουν να βοηθησουνΓιατι το δικαιουσαι ρε νιμου το XBOX;
Επιτέλους και μια γνωστή φάτσα.
Σωπα ρε τυπε εισαι ο μονος φτωχομπινες εδω μεσα;Πες μας κιολας οτι εισαι ασχημος και μικροτσουτσουνος να τρελαθουμε!!!γιατι δεν εχω λεφτα να το παρω και εδω το σαι εχει πλουσιους που μπορουν να βοηθησουν![]()
ρε κουφαλα τα έτρωγες τα 4000κ σε διακοπείς πολυτελείαςγιατι δεν εχω λεφτα να το παρω και εδω το σαι εχει πλουσιους που μπορουν να βοηθησουν![]()
βγαλε ενα μηδενικορε κουφαλα τα έτρωγες τα 4000κ σε διακοπείς πολυτελείας