Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.942
- Πόντοι
- 2.606
Του κληρονόμου βάρου όχι???Εγω μονο για το μπαν του ΝΙΠΛΑΡΟΥ θα ερθω να φωναξω οχι για τους αλλους… ξηγουμαι…![]()
Ούτε έναν ψίθυρο ... καρδιάς...??
Του κληρονόμου βάρου όχι???Εγω μονο για το μπαν του ΝΙΠΛΑΡΟΥ θα ερθω να φωναξω οχι για τους αλλους… ξηγουμαι…![]()
Στηριζωνα αφησουνε λευτερο τον νιπλη και μετα αυτος αρχοντικα να παει να πλερωσει την χρηματικη εγγυηση να αφησουν ελευθερο και τον φιλο βαρο
Σφίξαν οι κωλοιΡε ειστε για το πουτσο τελικα...τεσσερις ωρες ελλειψα και ουτε ενας δεν εφαγε ενα μπαν.Ντεκαντανς τελειως το σαι....![]()
![]()
![]()
Εισαι ωραιος για το αβαταρ ρε νιμου....να αφησουνε λευτερο τον νιπλη και μετα αυτος αρχοντικα να παει να πλερωσει την χρηματικη εγγυηση να αφησουν ελευθερο και τον φιλο βαρο
σκεφτομαι να βαλω Φραγκαφουζο αβαταριΕισαι ωραιος για το αβαταρ ρε νιμου....
Βασικα σκεφτομουν εγω να τον βαλω τυπε....Γιαννη ψυχαρα Ολυμπιακαρα!!!σκεφτομαι να βαλω Φραγκαφουζο αβαταρι![]()
Όχι κύριε καμία σχέση.Μηπως ειμαι εγω Κυριε;
Κανει μπαμ ποιος ειναι τυπε....Τελικά θα μάθουμε ποιο είναι το αρούρι;
Βάλε Ρίνγκο με πιστόλα...σκεφτομαι να βαλω Φραγκαφουζο αβαταρι![]()
και αυτος προεδρος του ολυμπιακου ειναισκεφτομαι να βαλω Φραγκαφουζο αβαταρι![]()
Έχουμε και μπαλλα ρε τσουλου μεγκαΑΘΗΝΑΙΑΡΕ βρηκα μπουμπλικια εδω στο proton το σ/μ του χωργιου! Lays pizza και τα κετσαπ και θα τα συνοδεψω με παγωμενες ΑΛΦΑ το βραδυ στο μπαλκονι!![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε....ειναι β αντιπροεδρος πρεπει να ειναι σοβαροςΒάλε Ρίνγκο με πιστόλα...
Ας βάλει τον Πιρούνια τότε...οχι ρε....ειναι β αντιπροεδρος πρεπει να ειναι σοβαρος
Ενας ειναι ο προεδρος στη Μπαναναθα....Ας βάλει τον Πιρούνια τότε...![]()
εσυ εισαι ΑΙΘΕΡΑΣ,ΑΤΙ,ΚΕΡΒΕΡΟΣ,κανεις οτι γουσταρεις![]()
![]()
![]()