brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.085
- Πόντοι
- 2.606
Έχω κάνει σεο στα κλωστήρια Ναουσης εμένα που με βλέπειςυπαρχει αυτος ο φοβος με τον Δοκτωρα Μπραμπους, ειναι ολο πλάνα αλλα αρχίδια execution
Λεζάντα δηλαδη μονο
Έχω κάνει σεο στα κλωστήρια Ναουσης εμένα που με βλέπειςυπαρχει αυτος ο φοβος με τον Δοκτωρα Μπραμπους, ειναι ολο πλάνα αλλα αρχίδια execution
Λεζάντα δηλαδη μονο
εσενα σε βλεπω , τα κλωστηρια Ναουσης δεν βλεπω πιάΈχω κάνει σεο στα κλωστήρια Ναουσης εμένα που με βλέπεις
Καποια στιγμη πρεπει να παρουμε τις κινητες μονάδες νοσηλειας και να παμε στο νημα με τους μικροτσουτσουνους
κάτι μου λεει οτι εκει μεσα υπαρχει πληθώρα ασθενών , για να το πω λαικά - δεν θα τους προλαβαινουμε -
Αλλα πρεπει να ειμαστε οργανωμένοι και με δυνατο συκωτι , γιατι θα "χασουμε" πολλους πανω στο ιατρικό τραπεζι
Με απελησαν τυπε για αυτόεσενα σε βλεπω , τα κλωστηρια Ναουσης δεν βλεπω πιά
Το Ωνάσειο απο την μερα που εφαγε τον μεγαλο Ανδρεα εχει πεσει στην αντιληψη του κόσμου
Dr. Νιπλη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι «μικροτσουτσουνοι» παππουληδες είμαστε υπό την σκεπη του Ωνασειου!!
Δια αυτό τον λογο δεν επιθυμούμε καμμία επίσκεψη σας![]()
![]()
![]()
υπαρχει αυτος ο φοβος με τον Δοκτωρα Μπραμπους, ειναι ολο πλάνα αλλα αρχίδια execution
Λεζάντα δηλαδη μονο
δεν εθιξα την επιστημονική του κατάρτιση.Θα σας παρακαλούσα να είστε πιο φειδωλός στις δηλώσεις για τους συναδέλφους σας.
Άλλωστε γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν υπάρχει χειρότερη μορφή δυσφήμισης από την εωτερική.![]()
δεν εθιξα την επιστημονική του κατάρτιση.
Κάτι προσωπικό μεταξύ μας
Οπως και να χει , θα μείνω μεσα στα πλαισια του κωδικα καλης συμπεριφοράς της κλινικης
Για πληρωμες να απευθυνθείτε στο κ.blizardeye που εξοφλεί τα παντα τοις μετρητοιςΤο Ωνάσειο απο την μερα που εφαγε τον μεγαλο Ανδρεα εχει πεσει στην αντιληψη του κόσμου
εχει καταντησει ενα ξενοδοχειο χωρις να τηρει τον ορκο του Ιπποκράτη
Θα πραγματοποιηθει τυπικός ελεγχος νομιμης λειτουργίας και κατάσταση ασθενων
παρακαλω ενημερωστε την γραμματεια μας για τα διαδικαστικα και την εκδοση του τιμολογίου παροχής υπηρεσιών
Οι τροποι πληρωμης ειναι οι εξης:
Προεξωφληση ολου του ποσου πριν την επισκεψη μας ( θα λαβετε εκπτωση 5% )
Μετρητα, σε 50ευρα ΜΟΝΟΝ!! και οχι με συνεχόμενη αρίθμηση
Εγγυητική τραπέζης
Ευχαριστουμε
μα τι αβροτητες τι ευγενειες
ωραια τα λετε κοριτσια
μην ανησυχείς για τις μυρωδιές. Έχει βάλει και ένα κουζινάκι για να μαγειρεύει φαγητό για το μεσημεριανό, τις προάλλες τον έδειρε η αθηναία γιατί έφαγε κρύο φαίΚε Διευθυντά
Καποια στιγμη να κανουμε και εναν ελεγχο στο συστημα πυρόσβεσης.
ο Δρ.Αθηναιος ειναι εξαιρετικα επικίνδυνος με τα νέα κοκτειλ φαρμακων που δοκιμάσει κατα αποκλειστικότητα σε εμας.
Απο το τμημα του συχνα πυκνά βλέπω νεφώσεις με περίεργη οσμη και χρώμα
Επίσης εχει αιτηθεί ενα μηχάνημα πάγου σε κύβους, βεβαια δεν εχει διευκρινίσει επιστημονικά την ανάγκη αγοράς του.
Θα βρείτε την αίτηση του στο τμημα αγορών , παρακαλω για την εγκριση σας
Κε Διευθυντά
Καποια στιγμη να κανουμε και εναν ελεγχο στο συστημα πυρόσβεσης.
ο Δρ.Αθηναιος ειναι εξαιρετικα επικίνδυνος με τα νέα κοκτειλ φαρμακων που δοκιμάσει κατα αποκλειστικότητα σε εμας.
Απο το τμημα του συχνα πυκνά βλέπω νεφώσεις με περίεργη οσμη και χρώμα
Επίσης εχει αιτηθεί ενα μηχάνημα πάγου σε κύβους, βεβαια δεν εχει διευκρινίσει επιστημονικά την ανάγκη αγοράς του.
Θα βρείτε την αίτηση του στο τμημα αγορών , παρακαλω για την εγκριση σας
παρακαλω να μας προωθησετε το ΑΦΜ του για να γίνει ο απαραιτητος ελεγχος πιστοληπτικής ικανότητας μέσω της ICAP και διεθνών οίκων αξιολόγησηςΓια πληρωμες να απευθυνθείτε στο κ.blizardeye που εξοφλεί τα παντα τοις μετρητοις![]()
συνάδελφε νομίζω πρεπει να κατασκευασεις την ΠΡΩΤΗ δοση μεθαδόνης σε μορφή καψουλας εσπρεσσο συμβατες με μηχανηματα της ΝεσπρεσσοΝΤΟΚΤΟΡ ΝΙΠΛΗ ηρθε η ωρα...ετοιμαζω μεθαδονη
εξαιρετικη η ιδεα σας Ντοκτορ ξεκιναω τα πειραματα αμεσα..συνάδελφε νομίζω πρεπει να κατασκευασεις την ΠΡΩΤΗ δοση μεθαδόνης σε μορφή καψουλας εσπρεσσο συμβατες με μηχανηματα της Νεσπρεσσο
εκει νομιζω κρυβεται η επομενη βραβευση σου με Νομπελ
Φυσικά το ΑΦΜ του είναι EL696969696παρακαλω να μας προωθησετε το ΑΦΜ του για να γίνει ο απαραιτητος ελεγχος πιστοληπτικής ικανότητας μέσω της ICAP και διεθνών οίκων αξιολόγησης